Sista dagen på året

Nu är det sista dagen på 2008 och det ska firas hosmig ikväll.
Imorse kröp mamma ner i min säng och vi låg och pratade länge om allting; efter ett tag gav jag mig ut och sprang en sväng (så jag kommer i fodalklänningen ikväll haha!). När jag kom tillbaka tog vi ett städ/matlagnings-race och blev klara med det mesta för ikväll.
Nu har jag mött upp lilla Catharina och vi ska göra oss och allting annat klart för kvällen.
Hur ska ni fira?


Dåligt humör

Nu har jag kommit en från en trevlig kväll, god mat men dock ganska uttråkade servitriser..
Till förrätt blev det Toast Skagen, tillsammans med roccolasallad och huvudrätten blev kalventrekå, klyftpotatis och chilibbeanässås. Sorbetglass till efterrätt satt inte heller helt fel.
Som vanligt i Halmstad strulade alla taxibilar, och gör mig på riktigt irriterad - vilket jag är nu.
Morr. På allting. Till allting. Och alla.

Snart ska Jonas ringa och jag vill bara sovaaaaaaaaaa.

Taxi

Nu har jag bytt till en vit skjorta från OddMolly, plockat av mig herrklockan, gjort 'jobbet' med bloggen klar och bytt ut uggsen till skinnstövlar. Jag har lackat naglarna ljusrosa, sminkat mig och släppt ut håret. Lagom när man bara ska ut och äta tycker jag. 
Strax kommer en taxi och plockar upp oss!

 oddmolly

En trött Victoria bloggar

Tuppade av tidigare idag, riktigt obehagligt.. Måste börja ta det lite lugnt i, som pojkvännen säger. :)
Åkte iallafall till stan, helt i onödan. När jag skulle kliva ur bilen, började allt snurra och jag bestämmde mig för att följa med pappa när han hade sina ärenden. Vi köpte en duro-mobil till farmor (ni vet en sådan med enorma knappar) och sådant.. . Plockade upp Oscar och köpte en enorm godispåse och åkte hem.
Nu ska vi snart till Lilla Helfetet och äta middag, ska hinna svara kommentarer, kolla statiskt, läsa bloggar och sminka mig också.
Skriver mer ikväll. <3

just hemkommen

Whitney Houston - I have nothing


Stressigt

Nu springer jag runt med dammsugaren och försöker få dammsugit här samt degina Emmelies blogg (kommer länka så ni får se, men hennes och hennes mammi's blogg finns i menyn).
Halv tre åker jag till stan, där jag ska göra ett par ärenden (mer vin till pepparsåsen, köpa godis, fixa diadem mm.). Ska även gå inom min frisör, där Oscar ska klippa sig idag - inte för att kolla på Oscar utan att få prata med min favoritfrisör, haha!
När jag kommer hem ska jag sminka mig och byta om för att möta upp Cedås och äta med dem på Lilla Helfetet.
Och nu ringer Jacob, tjing!

Alperna vs. London + ett pinsamt minne från Stöten

Nu är diskutionen slutdiskuterad, vi har valt att åka till London istället för att åka skidor till våren.
Oscar påminde mig om ett ganska roligt minne från när vi var i fjällen en gång och jag skulle lära mig åka snowboard. Att lära sig åka snowboard är jävligt svårt faktiskt, hur svårt vet man inte förens man faktiskt provat. Och jag, har noll tålamod och kan bli arg väldigt fort.
Iallafall, tog pappa ut mig i backen med en snowboard och jag började lite i barnbacken: Det gick ganska lätt i början, även om jag inte visste hur man skulle bromsa, funkade det ändå ganska bra. I barnbacken åkte barnen jättelätt på sina skidor och det irriterade mig, men jag tänkte "backen är allmän och de får väl åka om dem vill, dessutom har ju dem skidor"; då kommer det en fyra åring, som åker förbi på snowboard, precis runt mig och jag ramlar givetvis: Min allra första reflex är att  högt skrika: HORUNGE!!! I hela backen, väldigt högt.
Alla vänder sig om och tittar på mig, som ramlat på mage och fått brädan rakt i ryggen.. En smula pinsamt.

alperna vs. london

Benvärmare med rosetter

Igår var uppdateringen skitkass.. Jag ber om ursäkt och visar er hur jag pimpade mina benvärme igår!

satinband +  benvärmare > sy > trä =:)


Pojkvännen

Hela dagen har gått åt till att mysa med min pojkvän.
Vi har tittat på Ice Age, myst med min busa vovve, suttit vid datorn, fikat med min famij, druckit te & bara myst.
Nu har han åkt och jag är påväg någonannanstans, blir där någon eller några timmar, har med mig datorn så kanske hinner jobba med bloggen också.
Här kommer en bild från idag när jag fick sätta upp hans hår i en gullig frisyr, haha! Fick inte pupilicera denna bilden egentligen, men visst är han söt?

<3

Ice Age 2; i väntan på pojkvännen

Tittar på Ice Age 2, den är allra bäst på engelska (som alla andra barnfilmer) och när som helst kommer Jonas och knackar på!


ice age

Min & Jonas sms-konversation

"... jag har valt ut den slutgiltiga brudklännigen nu (tror jag)<3<3<3"
"okej (a)<3 är du verkligen säker på den nu? ;)<3<3"
"nej"




Godmorgon

Nu har jag och lilla Rex vaknat precis: Han ligger och sover i min säng och jag ska svara på lite kommentarer och sen spelar vi nog lite sims eller går ut en runda framtill Jonas kommer hit en stund på eftermiddagen.
.. men först ska jag titta på lite bröllopsfrisyrer :)


Circus - Britney Spears

 

Finns det något snyggare än lockigt hår?

!!!!!!


Pussel

Blev (tyvärr) hemmadag idag, tills eftermiddagen.. . Jag och mamma har suttit och pusslat och familjen har haft pingistunering där jag storförlorade, haha.
Nu är jag iallafall hemma, har ätit tacos väligt snabbt och nu väntar jag på att min lilla pojkvän ska logga in på msn och lyssnar på Britneys nya skiva som är jättejättejätte bra!
 
pussel

"det finns ingen som kan göra en människa så glad som du"

Vi somnader inte förens fyra, fem tiden igår: Något jag ångrar på flera sätt idag,
 men börjar sakta återhämta mig framför Ice Age och mys-sms med Jonas.

v
"det finns ingen som kan göra en människa så glad som du"

yesterday

nellys
fel håll, men vem bryr sig?

Uggs

Dessa mysiga uggs köpte jag på Din Sko igår för 300 kr.

uggs

27/12

Nu är klockan tjugo över två och vi har inga planer på att sova, mer än att vi bestämt oss för att dela min minisäng på grund av att vi inte orkar plocka upp extrasängen, haha, tror vi.. .

Dagen har varit toppen: När jag hade städat klart hos mamma kom Jonas upp en stund på kontoret som vi hade för oss själva. Efter nån halvtimma kom även Catharina och vi blev sittade där ett tag, haha.. . Som vanligt var det jag som hoppade upp och ner på bord och stolar och de satt och tittade på mig.
När vi gick ner på stan träffade vi alla vi kände och sen stack vi ner på Nellys, Catharina och jag. Efter det ägnade vi två timmar på att göra av med alla mina pengar!
1610, tog vi bussen till Oskarström, hem till mormor och busade med Märta och Erik. När vi åkte hem kom pojkvännerna hit några timmar och sedan har kvällen flytit på med tjejmys!
Imorgon kommer massa fler bilder; nu bjuder vi på några mysiga bilder från våra fina ansiktsmasker.

grrgrr

Vi försöker ha roligt.........

vi försöker ha roligt


... och vi gråter av skratt :)

Naning

Blev sent ikväll (igen), telefon med älskling hela kvällen, bloggläsande och ett paket remikex sitter aldrig fel.
Dags att sova. Godnatt!

Webcam

Webcam är världens bästa uppfinning! Nu ligger jag i min säng med min youcam och Jonas med sin, mysigt värre ;) Vi har inte träffats på hela fyra dagar, haha.. Men vi ska träffas lite gran imorgon när jag har städat klart hos mamma.
Hur underhåller ni er i kväll/natt? :)

me

Brudklänning

Nu sitter jag och Jonas och pratar om vårt bröllop, haha! Det är väldigt mysigt faktiskt!
Jag skulle vilja kombinera släpet på den första bilden tillsammans med den andra klänningen, det hade varit perfekt!

släp + brudklänning

Vera Wang & Bröllop

Som alla säkert redan vet är jag sjukigt förtjust i bröllop och allt som har med det att göra, så nu har jag fastnat framför datorn på Vera Wangs hemsida och har skickat över en mapp från gamla datorn där jag samlat alla bilder och sådant på bröllop, haha! Wedding-Geek (H)

vera wang

26/12

Woho! Idag har jag haft 45 läsare, haha.
Jag har precis kommit hem från Sue, jag och mamma har varit ute och gått med henne och fikat där. Jag tycker såå mycket om min moster.
Morgondagens planer är att, sluta vara sjuk och börja dan med att åka in och städa på mammas kontor. Senare under dagen hade jag tänkt möta upp Catharina, bjuda ut henne på lunch eller kvällsmat, sen ska vi ha tjej-mys, planera inför nyår och snacka skit!

Ny design

Fan va bra det här blir! Jag är super nöjd, jag tackar www.designadinblogg.se för all hjälp! Nu hoppas jag allting syns för er andra.

Följande är ändrat:
- Bakrunden
- Headern
- Textsnitt

Header

Om ni besökte bloggen igår runt tio-elva, såg ni att jag fick upp en egen header i temat "Love". Idag ska jag försöka mig på samma med i något snyggare tema, kanske hinner jag mer än headern idag; eftersom jag mår fruktansvärt dåligt och kommer tillbringa dagen framför datorn och i min säng.
Så, idag kan bloggen se ut lite hur som helst, haha.. .

ps: Jag saknar min pojkvän idag :(


02:20

Dags att stänga ner och sova lite!

Konstiga traditoner

Här kommer en partykiller, haha.. Men jag har tänkt på detta sens jag var tolv.
Är det inte två ganska knäppa traditioner vi har i Sverige?

..Att ta in ett träd, hela Sverige tar in ett träd: Inte nog med det så hänger vi glitter, ljus, glittriga äpplen och lägger ner tid på det här trädet vi tagit in. Inte heller nog med detta, vi firar också att den åker ut; då hänger vi godis i granen och dansar runt den. Gud.
..Att hela Sverige samlas, vid en bestämd tid sätter sig hela befolkningen och tittar på tecknade Kalle Anka, som desutom är samma varje år.

Vad har det med Jesus födelse att göra? Och är det värt att lägga ner tid på?

kalle anka

NorrlandsErik hos Sue

Nu är jag hemkommen från ett lagom långt släktkalas. Sue hade gjort jättegod tacos och sedan fick jag ett eget fat med vindruvor, lyxigt!
Snart åker Håkis (morbror) och hans familj hem till norrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrland, så fick busa med Erik ikväll för ett år framöver nu. Visst är han söt? :)

söta erik!

Ett sunt inlägg

viktminskning

Är jag den enda som inte tänker på att banta och gå på någon jävla frukt-diet efter julmaten?
Att hårdbanta är för det första ett bevis på att man är riktigt okunning om mat/träning/vikten/kroppen, som man säkert hört en miljon gånger så tar kroppen åt sig ALLT du äter ett bra tag efter banting (= du går upp mycket efter bantning) och bantar du utan att få i dig näring får du inte speciellt snygg kropp heller. Att bara äta frukt, är ganska pantat också, eftersom du som sagt inte får i dig allt du behöver.
Så, nu efter alla julbord -
ÄT OCH VAR GLAD! Alla är inte lika, men med ett bra självförtroende kan du se ut hur som helst. Ta en promenad, spring en runda, träna, men banta inte och håll koll på vad du väger i jämförelse med hur lång du är.
Jag vet vad det innebär att vara grovt underviktig, ingen vill egentligen hamna där.


Nu ska jag sätta i mig massvis med tacos!
Take care! ♥


Tacoskväll Sue

Nu sitter en osminkad Vicki och ska snart iväg till Sue. Hos Sue blir det avslutning på julen och vi kominerad det med att dissa all julmat och äta tacos istället (bra tradition), skulle vår familj få bestämma skulle det inte bli nån julmat alls kan jag säga, vi skulle äta stark hämt-thaimat, oxfile eller nacos, haha!
Ikväll ska jag ha på mig min nya vita tröja med vek, tillsammans med (håll i er nu) ett par pärlörhängen och en ny herrklocka. Jag kör med lite färg på fransarna och lite diskret skimmer på ögonlocken, det blir lagom.
Nu smsar pojkvännen söta sms till mig, haha!

vad tycker ni om min klocka?

Julklappsspecial

Nu har jag kört moped färdigt för idag, ska snart vidare. Så lägger ut lite utvalda packet! :)

smyckesskrin smyckesskin med smycken pearls for girls nu ska jag och catharina leva på smooties hela lovet! tröja! plånbok plånbok insida datorn datorn  nouba duo-skugga (27) kofta av älskling och pfg-halsband snö ring av lillebror<3 armband moped odd molly 

Juldagen

Minns när jag var liten, juldagen var som andra julafton: Mamma och pappa hade samlat alla julklappar i en säck och när man tassade upp på morgonen och gick till vardagsrummet, hade Oscar en säck och jag en, full av leksaker, dataspel, kläder, dockor och barbieslott. Hela juldagen gick till att bygga ihop barbiebilar, pilla ut barbies små rosa pumps, installera datorspelen och spela spelen på de nya gameboy:et. Sedan fyra år tillbaka har det även utvecklats en tradition att vi äter tacos (pga att alla är trötta på julbord) hos min underbara moster Dullan/Sue/Sussi (Susann).
När jag var sex år började jag och mamma gå på julottan klockan sju på juldagsmorgonen, det gör vi fortfarande.
Ganska sent utvecklade jag eget intresse för kläder och smycken, när jag var runt tio år, då fick jag massa kläder: Hela dagen ängade jag åt att hänga upp kläder och ordna om i gareroben. När jag blev tolv önskade jag mig mycket möbler och sådant, tycker fortfarande om inredning och får fortfarande mycket sådant. Förra året kombinerade jag detta och fick världens finaste öppna garerob och halva mitt rum är nu walk-in-closet.
Senaste året har jag fått behandlingar på hud- och hårvårdsspecialister, men också fortfarande smycken, kläder och möbler.
Den här julen önskade jag mig saker jag behöver, jag fick en moped och som bonus för jag skött mig i skolan, en ny dator, saker jag verkligen kommer använda: Men även mycket smycken, kläder, behandlingar, inredningsprylar, smyckesskrin, underkläder och smink.

Den här juldagen kommer jag ägna åt att ta det lugnt, övningsköra lite moped, prova smycken samt kläder och klockan halv sju är det tacos hos Sue.

Nu ska jag ut och köra moped, hoppas jag inte krockar den här gången - om en timma eller två lägger jag ut julklappar!


Uppdatering

Nu är jag hemkommen från ett trevlig firade hos min älsklings-mormor, har även hunnit med kyrkan. Nu ska jag ta det lugnt här en liten stund, sen vid sju kommer hela tjocka släkten och alla ska dela ut julklappar till varandra!

Riktigt julstämning

Klockan sex kommer min lillebror in i mitt rum, "Vickan, kan vi inte öppna julklapparna?". Han har gjort så varje jul så länge jag kan komma ihåg. Han har med sig sin julstrumpa och adventskalenderpresent, han kryper ner i min säng, vi måste öppna paketen precis samtidigt.
När vi öppnat dem, springer vi in till mamma och pappa och lägger oss med Rex i deras säng. Det är jul för mig! :)
Efter att vi legat hela familjen i deras säng, dukar pappa upp en stor frukost i vardagsrummet, tänder brasan och har julmusik svagt på. Nu är det lite fri-tid innan vi ska ut och gå en liten sväng hela familjen
Klockan tolv ska vi åka till mormor och äta julbord; vi stannar där till fyra, när vi åker hem till oss och äter det sista julbordet. Åtta ikväll kommer tomten!




Julafton

Jag sitter här med min lilla nya fina dator, i ett väldigt stökigt rum och det är faktiskt julafton, även om det bara är natt. Måste städa lite på mitt rum, känner inte den fina julkänslan mormor skapade när hon städade här och ärligt talat har jag inte hunnit slå in Oscars paket ännu, pinsamt.
Jag måste sova senast halv två, annars kommer jag inte orka upp imorgon.
Och Philip, tack för de fina julhälsningarna!

Vi har roligt med YouCam

youcam youcam

youcam
youcam

CompaQ Presario CQ60

dataaaadataaaaaa

Mamma och pappa har gett Victoria en dator :D:D:D:D:DD:D:D

Brudklänning

bröllop, vera wang

Jag bara måste säga hur fin den här brudklänningen är!

Mysig förmiddag

Just nu leker en liten busig hund under min stol, han behöver lite underhållning känner jag.. Förmiddagen har varit väldigt mys, Jonas kom hit och bytte julklappar med mig och har varit här fram tills nu ungefär. Hans julklapp ligger här bredvid mig och jag är gaaanska sugen på att öppna, men nej.

Ikväll är den lilljul hos farmor, jag vet att jag kommer få världens mysigaste badrock, men det hinner jag glömma innan sju ikväll.
Om drygt tre timmar kommer min pappa hem från Afganistan!

Nyvaken

Nyvaken, sådär jätteseg.
Sugen på tee och spela sims 2 :) •
the sims 2

HSM-maraton

Nu var den här dagen avslutad. Staden med Gustav och Jonas var mys, fick våra ärenden gjorda och umgås lite med min pojkvän är aldrig fel.
Hemma hos Catharina och Amanda var det världens bästa start på julen. När jag och Catharina kom, hade söta Amanda skärt frukt och grönsaker, gjort dipp och julgodis som vi hade att muma på hela kvällen. Sedan startade vårt lilla maraton av alla tre filmerna, plus High School Musical - Sing it! Riktig toppen kväll, stannade till halv ett nånting och nu är jag helt slut i rutan.
Iallafall, gillar er tjejer starkt!

 hsm

Nu stressar vi vidare!

Hemma från stan, har faktiskt hunnit spela lite sims också.. haha! Nackdelen är att man glömmer allting annat som ska göras :P
Nu har jag tvättat andra tvättomgången, ska snart upp till farmor och käka lunch där, springa ner till bussen (igen) och åka in med Gustav och Jonas, fika, köpa något till Gustavs mamma och ett par jeans till Jonas. Vidare till Åled, hem till Catharina, vidare till Amanada tillsammans med Catharina och kolla alla HSM-filmer!.. Jesus, haha..

Har fastnat för lite bröllopsbilder (jag är helt fixerad), men nu ska jag slita mig och sminka mig så Jonas och Gustav slipper skämmas för mig, haha.. Lägger ut massa klänningar sen!

Stressssigt

Om en halvtimme ska jag vara härifrån, ner in till stan och göra några ärenden åt mamma (jag borde sagt nej.. men jag är väldigt dålig på det) och sen åker jag hem nån timma senare. När jag kommer hem blir det att ordna mat, duscha och sånt, sedan ska jag möta upp Jonas och Gustav igen. När vi är klara åker jag hem till Catharina på Åled, provar min klänning och därifrån springer vi upp till Amanda!
Det här kommer bli stressigt kan jag säga.. Puh.
Bloggar så mycket jag kan under dagen! :)

Vackra Evelina

<3

Evelina, min bästavän.
Den jag litar på till 100 procent.
Jag vet att det jag säger till dig stannar där.
Du kan hålla mig lugn.
Du kan få mig att tänka om, saker du säger,
 kan ge mig ett nytt perspektiv, jag aldrig tänkt på förut.
Jag uppskattar dig till tusen.
Du är sjukt stark som klarar allt.
Du är bäst, jag tycker så mycket om dig.

Fortfarande inte på topp

Ouf, mår inte alls bra.. Borde ta lite ledigt från allting som jag ska göra och bara ta det lite lugnt, men vill hinna så mycket nu i jul. Tydligen mår lilla Jonas inte heller toppen, vi försöker underhålla varandra och jag har lite skuldkänslor för att jag smittat honom med mina gulliga baciller.. Hm :)
Imorgon ska jag och Jonas in till stan och köpa jeans till honom, Gustav skulle också med, jag vet inte :) När vi är klara istan åker jag till Catharina och hämtar min älskling. Resten av kvällen spenderas hos Amanda M, med High School Musical Maraton!<3

<3

Julfilmer i jul

När Grinchen var på tv, kom jag på hur mycket bra filmer och sånt det går på tv under julen. Här kommer de filmer jag tänker se nu fram till jul! Kanske skriver en från 25-31 också, vi får se :)

22 december
Femman, 1735 Nu är det jul igen.. Ganska b-film, men ändå mysig. (Tvåan går på samma kanal den 23:dje 1730)

23 december
Fyran, 1605 Lilla Kycklingen, Jag älskar barnfilm pinsamt mycket!
Trean, 2100 Perfect Day.. Alla har nog sett den, mig och bröllop klickar alltid fint.

24 december
Ettan, 1500, Kalle Anka, ska jag vara ärlig, börjar den bli jävligt dryg (kan inte fatta pappa som sett den 30 gånger mer än jag).
Fyran, 1130, Ronja Rövardotter, :)
Fyran, 2000, Tomten är far till alla barnen, Jag ska spela in denna braiga filmen för när den går kommer tomten till mig!
Tvåan, 2035, Tomten - en vintersaga, Ni vet dikten "Tomten", har lovat pappa att se den tillsammans med honom.
Ettan, 2100, Svensson Svensson, 100 gånger bättre än Kalle Anka!

Grinchen

grinchen

Kvart över fem hamnade jag på en blogg, där det stod om att 17.00 började Grinchen på femman. Jag och min lillebror älskar den, jag skrek över hela huset "TVRUMMET, FEMMAN, NUUUU". Haha! Nu är en paus, och det är Oscars tur att vara paus-vakt!
Måste ge mig på ett hundrade försök att få in min header (PÅ DENNA DESIGN-TYPEN). I can do it ;)

DAGENS BILDER

rex är jultrött:)victoriaRex smakar på julen

Gina Tricot

Imorse ringer Catharina och berättar att hon har köpt nyårsklänningar till oss (vi har ju bara letat i halmstad, stockholm, göteborg och jönköping)!!!! Det är den svarta som gick på ginas reklam för 2 veckor sedan, kan inte vänta tills på måndag när jag får träffa min nya älskling. Till klänningen tänker jag ha spetstights, ett brett strassarmband och lockat hår! 
Jag visste inte heller att man kunde handla på gina på internet, så nu ska vi ser om det finns något jag inte vet att jag behöver som jag behöver. Det är världens bästa sida, då man bestämmer vad man letar efter för plagg och sedan väljer vilka färger.

gina tricot

Julen är inte vår grej

Just nu julpyntar vi det sista, herregud. Tar in granen, sätter upp de sista tomtarna, julkrubba, yourstone och lägger julklapparna undergranen.

Hittils har "bara" följande hänt:
- Julgranen får inte plats någonstans
- Granen är hyfsat ful.
- Julspiran passar inte på grantoppen
- Julgansmattan är urful (citat av mamma; "Fan, va det suger att den här jävla fula helvetsmattan ska vara under vår gran")
- Vi borde köpt två ljusslingor till till granen.
- Vi förstår först inte hur man ska fästa julslingorna
- Rex äter upp herden i julkrubban
- Bomullen till yourstone-familjen tar slut
- Vi har fått fyra julkort (stort tack till Pålsson, Mia, Malin och nån mer)
- Vi har en miljard (tre) tomtar som vi ska sätta upp någonstan, ingen vill ha dem uppe, men man måste.
- Rex skäller på alla tomtar.
- Rex jagar efter julklappar.

Pappa, kom hem och hjälp oss!


sleeeeeeeping

Klockan är tolv (!), har sovit framtills nu, vaknade elva och somnade om igen.. Catharina har ringt på min mobil, får kolla upp vad lilla gumman vill!

Igår var uppdateringen väldigt dålig, blev fullt upp! I eftermiddag lägger jag upp bilder på allt jag köpte igår.
På kvällen kom min Jonas hit, lagade tacos tillsammans med Oscar, eftersom att mamma var iväg.. Efter tacosen blev det mys (säger dock inte mer här;) ...). Sovit hos farmor i natt, ganska mycket har jag sovit i natt, haha.. . Ouf. Har datorn med mig hit, nu ska jag äta frukost med min poppiga farmor och sedan kila hem.
I eftermiddag kommer Håkis och resten av norrrrrrrrrrrrrrrrrrrläningarna hit, släktkalas sitter ju aldrig fel... 

vera wang

20/12

Kom hem med taxi vid elva tiden igår, somnade direkt.. Jöttetrevligt igår, supergod mat! Jacob hade fått jobb där dem säljer Apple istan (han älskar det), så hoppas detta jobbet ger fler jobb.
Vaknade kvart i nio imorse, så ungefär nio timmars sömn (satt inte heelt fel.)
Nu har jag varit på en lång runda med vovven och fått i mig frukost. Kvart över tio åker jag in till stan och städar med min Bobby, springer lite ärenden (kanske träffar Jacob) och åker bort till Dogz med mamma och köper tusen saker till Rex.
I eftermiddag/kväll kommer Jonas hit, och myser med mig.

Nu börjar jag få bråttom, skriver senare!
Tjing :*

Fridolfs

Ikväll ska jag och min barndomsvän Jacob fira jullov, tillsammans med våra familjer. Hans föräldrar är mina gudföräldrar/faddarar, bra val av mamma och pappa, dem är abslout bäst!
Sist jag var på fridolfs var dan före Antons födelsedag, med hans familj, så det var ett tag sedan.
Jag vet iallafall redan vad jag ska äta till för- och huvudrätt, haha!

"Tigermarinerad Oxfilé på Spett (G/L)
Tigermarinaden sätter sin givna smak på oxfilén. Därtill en fräsch aioli
och mustig tomatsalsa. "Brogatans paradrätt."


fridolfs

www.fridolfs.se

Vera Wang

Nu har jag avslutat första terminen i åttan, fått mina betyg och kan få vara sjuk ifred.. haha. När jag kom hem, somnade jag och min lilla vovve i soffan. När jag vaknade zappade jag och på 8:an hittade jag ett program om Vera Wang (amerikanskt märke som gör väldigt kända bröllopsklänningar). Klänningarna är så himla fina och Vera verkar vara smart, tillskillad från andra i den branshen.
Alla som sett sex and the city filmen har sett en riktigt snygg Vera Wang klänning, det är den Carrie 'gifter' sig i!

vera wang vera wang 

Lite friskare, lite snyggare

Jag känner mig lite friskare idag, även om jag forfarande är grymt förkyld ska jag åka till skolan.
"Jag ska åka till skolan imorgon, bara för alla tjejer är så sexiga", sa Ludde igår, haha.. Han har faktiskt rätt, på julavslutningen klär alla upp sig lite gran, det ska synas lagom att man klätt upp sig, men på sommaravslutningen ska man köpa klänning och skor länge innan (eftersom jag alltid är värst, köpte jag min i januari förra året), men på julavslutningen ska man vara lagom.
Tycker jag har lyckats ganska bra idag, lägger ut om det senare. Nu ska jag måla naglarna och locka håret!

!

  • Håret i en knut + snelugg
  • 100 % osminkad
  • Pärlörhängen
  • Poncho (omgjord till halsduk)
  • Rosa nagellack
  • Nagelsmycke (se bild)
  • Svart v-ringad Bondelid
  • Oxxo-armband
  • Höga, slimade Crockerjeans
  • Fred Perry shoes
  • Vit dunjacka
  • Dior-väska


    nagelsmycke

DAGENS BILDER

meningen med hostafikabrat

Tack läsare

Bloggens statisk ser jättebra ut, börjar få regelbundna läsare, dem som droppar in nån gång i veckan och så.. Man ser mönster i statisktien, roligt.
Att få lite mer kommentarer är också roligt, anonyma - skriv gärna era namn (även om jag inte känner er) och glöm inte skriva era eventuella bloggar!

Betyg

Efter Elisabeths lilla utskällning på oss, (vi ligger på 34 IG'n i vår klass, ajdå), fick jag mig en tankeställare alltså.. fy. Men jag vet ju att jag ligger rätt bra till. Nu har jag iallafall kollat upp alla ämnen jag får betyg i och gissat betygen, skulle få 150 poäng av 200 om mitt stämmer, det är ju ett snitt på VG, jag har några g'n och några mvg'n: Gäller att höja g'na och hålla kvar mvg'na, vg'na får ligga kvar: Det kommer märkas tydligt i mitt betyg vad jag gillar och inte.. .
Pyttenervös. Men bara lite. Lite jätte nervös.



victoria pluggar

En sjuk Victoria bloggar

Har nyst 24 gånger idag, tror jag har lite feber, näsan rinner, känner mig hängig. Imorgon är det jag som åker och hämtar betygen och sedan springer hem, haha..

Trevlig dag på stan, bjöd Oscar på tomtelatte (espresso med kardemumma och grädde) och marshmellow chunk cookie på älskade espresso house, vi gick en mysig runda på stan: Handlade lite och tittade, han är underbar att gå på stan med (han har gått i victorias-shopping-school sens han var åtta, han är proffs!).
När vi handlar perfym, plockar han på dig ett par perfymremsor, sprutar några jag nämnt tidigare, memorerar vad dem heter och låter mig lukta, säger sin åsikt diskret och väntar på att jag ska bestämma mig.
När vi handlar kläder, visar han vad han tycker är fint, visar saker jag behöver/borde ha och vi går alltid på tjejavdelningen först.
När jag provar kläder, står han utanför och frågar när han får titta. Han accespterar när han inte få se, han plockar på saker som passar till om jag funderar på att ha det. Han ger förslag på vad jag redan har som man kan ha till och hämtar de storlekar jag ber om.
Och han vet att det alltid när det är läge för fika, haha! Han är bäst. Men han själv är ganska bra på att shoppa, haha.
Jonas ringde, dem behövde lite hjälp och jag mötte upp honom och Marcus. Efter min pytteinsats sprang jag bort till mamma, gjorde ärenden åt henne och därefter bort till mc'donals och äta tillsammans med pojkarna. Forsatte mina ärenden, handlade lite till och fick äntligen åka hem.

Nu har jag uppdaterat Catharinas blogg (ni hittar den under 'länkar') åt henne, ska duscha, kolla Bellas tre puttiga minuter och hjälpa mamma: Hon har slavat bort sina julrim till sina tjejkompisar, så nu ska vi ha lill-jul; öppna alla och skriva om rimmen.
När vi är klara lovar jag ett gäng dagens bilder.
(Nyste 3 gånger när jag skrev detta inlägget, så jag är uppe i 27 nu!)

hej steckarn
Puss på min lilla söta bror

Te x2

(Blir så nöjd varje morgon som jag hinner blogga, haha!)

Victoria är faktiskt riktigt sjuk, men att vara hemma idag känns himla onödigt, sista riktiga skoldagen, fylld med film och skåpsstädning. Får knarka halstabletter (gärna mer än en samtidigt) och prata teckenspråk.
Nu sitter jag med två superheta koppar te utan socker som min hals behöver, ouf.. .
& efter skolan önskar jag att jag kunde åka hem, men nix. .. har lovar brat-Oscar att vi ska julhandla det sista (julklappar, saker att ha på sig på olika saker åsånt), sen ska jag bjuda min lillebror på espresso house som vi tycker om!
en femma på att båda ska ha tomtelatte & marshmellow chunk cookie, haha..

Nu ska jag klä mig och fortsätta väcka min trötta pojkvän jonas (har skickat 21 sms nu.. .), haha!

oscar <3
Oscar med chokladsmootie

<3
<3

Sms från mamma

"Läste bloggen: På väg hem med ipren, din favorit hostmedicin, pojkvännen kan komma hit i helgen, pappa kommer på julafton & jag har våra två favorit Ben & Jerry-glass. Hemma om fem minuter!"


Det är såå synd om mig

Det är jättesynd om mig.
Har jag så ont i halsen.
Och magen.
Och trött i hela kroppen.
Och har ont i ryggen.
Och jag saknar min snälla pojkvän.
Jag har inte träffat min mamma på två dagar.
Och pappa har jag inte sett på en månad.
Och min lillebror är jättedum.
Mitt rum är ostädat.
Snart är jag pank.
Mina ipren och halstabletter är slut.
Och blondinbellas tvprogram visade sig vara tre minuter långt (!)
Nu känns det lite bättre, det är såå skönt att klaga =)



17/12

Dagen har varit helt okej, började med julmys tillsammans med tjejerna i klassen i två timmar och sen dans. Ska jag vara helt ärlig är jag ganska sugen på att börja igen, men kommer aldrig hinna det och ska jag börja igen får jag bestämma mig snart igen, för som det mesta i min ålder får man hålla på hela tiden och aldrig hamna efter om man vill vara riktigt bra. .. 
Franska och sedan storstädning i hemkunskapen, som jag följde upp hemma och veckostädade hela huset, mamma älskar mig, haha! Victoria är en mammegris.
Två dagar tills betygen, jag är lite nervös faktiskt!


Onyttigt inlägg, haha!

Just  nu jag gör jag något riktigt onyttigt, äter micrade little becky's, såå gott. Minns för två eller tre jular sedan, när vi micrade little becky's för första gången, dem blir ENORMA och super geggiga, testa!
Iallafall så ligger jag framför top model 9 och äter mina micrade sockerbomber, looooooveeeeeitttttt!
Pojkvännen och min kära lilla bästis Catharina är i staden och köper julklappar just nu, men om en kvart tar Jonas bussen hem till mig, så vi hinner mysa lite innan jag ska till mormor och morfar och äta kebabtallrik (älska!) och han på lillasysters brottningsavslutning. ♥

Stens bageri

Nu bloggar jag mitt i vårt lilla bageri! Pepparkakorna var godare än förra året iallafall. Som vanligt sjunger vi till bra musik (men i vårt fall 'bad sound kills good music..' haha), nu är Beyonce's Single ladies put a ring on it, bäst!
Pepparkakorna är i ugnen och Oscar har kommit ner!
Förlåt för flummigt inlägg, men vi är glada idag :D
Bilder kommer imorgon eller kanske till och med i kväll!

14/12

Sitter och ler nu när statistiken går uppåt, tjoho! haha.
Har en kopp glögg och väntar på att Wallander ska börja igen, smsar med mina kära vänner och har anordnat en liten gulig peppakaksdag imorgon!.

Innan var jag och Catharina i stan, städade mammas kontors lägenhet (har fått egna nycklar nu, wooho). Catharina tog lite härliga bilder på mig och Bobby som jag hoppas kunna visa vi veckan. Vid sex kilade vi ner till St Nicolaus-kyrkan, vi hamnade lite för långt fram, faktiskt kom vi förbi gosspelkören, haha ajdå. Började prata rätt högt om allting, men tanten framför oss ville tydligen höra på gudstjänsten så vi fick vara tysta, haha..
Efter gosspelet sprang vi upp till lägenheten i telefon med Jonas, mamma och dem hade fått sina nya loggförslag (dem heter execc från och med nu!) och jag och Catharina valde den coolaste loggan!
C sprang ner till 40 bussen till sin pappa, medan jag städade klart och vi plockade upp Catharina senare.

Nu är jag hemma, har drukigt glögg och ätit mina näringsersättningar. Har världens bästa musik på, fick ihop världens bästa iTunes-lista, så dansar och sjunger till den nu.
Snart börjar Wallander, godnatt babes!

BRITNEY SPEARS NYA, CIRCUS ÄR BÄST!

Musik

Två iPod shuffels (stavning?), en iPod nano, en iPod classic och en JOS-mp3 ska jag fylla med musik nu, haha! Pappa, mamma, Tommys, min egen och Dullans, någon som har förslag på musik, (ska gärna gå att springa med)?

Gainomax Recovery

Nu sitter jag och dricker världens godaste  gainomax recovery vanilla flavour (ni vet 'bananas are for monkeys') och har precis sprungit några kilometer, känner mig väldigt duktig! 

<3


Dagens första inlägg

Inatt har jag sovit bra och ganska länge, åtta timmar! Vaknade av att en liten mysig hundvalp hävde sig upp på min säng och la sig brevid. När vi sovit ihop där lite kom mamma in med frukost på sängen, en macka skärd i småpyttebitar så jag kunde äta dem (tandställningen). Rex och jag myste en stund till i min säng (jag tänkte på er som var på KBK's träning tidigt imorse! haha!), tills vi gick upp och hjälpte till lite i köket.
Nu har jag gjort mig klar för att springa några kilometer med mini-vovven och sen blir det in till stan och jobba med Catharina och babybooboo-Bobby (min städvagn, haha). Jag och Catharina blir nog kvar i lägenheten och myser tills Gospels-gudstjänsten i St Nicolaus börjar.. :)
btw: tio dagar till julafton! ♣

rex 
min lilla älskling.


Lilja 4-ever


Det var den här filmen vi såg i skolan, riktigt hemsk, sann och jättebra.
Handlar om Lilja i Ryssland, som blir övergivaen av sin mamma, säljer sig och blir lurad till Sverige för att fortsätta bli utnyttjad. Man blev faktiskt ganska tom efter den här filmen, man fattar faktiskt inte hur bra man har det, ville faktiskt bara ha min egen pojkvän nära..
Jag känner att jag måste se den igen, ska tjata på Catharina (som delar intresset att titta på sånna här filmer med mig) eller Jonas som måste vara snäll att se denna med mig, haha! 
Jag älskar denna filmen. Se den!

lilja 4-everlilja 4-ever

http://www.youtube.com/watch?v=ps_HLd9ACuI&feature=related

www.bilddagboken.se

Har över sextio vänner att titta på, dags att börja nu!

Lördagen

Ouf, började morgonen med ett par ipren och sen luffa upp och äta frukost tillsammans med dem andra, förutom Carl haha, som fortfarande sov och Lina som åkt iväg på sitt lussande, tycker verkligen synd om henne!
Sminkade och gjorde iordning mig. Åkte ner till A6 och gjorde av med en hel del pengar (fråga Jonas), jag har helt förträngt hur mycket pengar, haha, men en ny garderob och smyckesskrin har jag iallafall! Farmor får iallafall ge mig världens mjukaste morgonrock som passar perfekt till mina rosa sheepherdtofflor, puss på det! Och sen blir det en hel del pengar till julrean över!
Avslutade A6 med en jättegod kycklingsallad och vips kommer Linas tåg förbi (tog bara en bild på Lina, vilket jag ångrar som sjutton!) Tittade inte så mycket eftersom vi ändå skulle till Kristine-kyrkan och titta på det senare.
Hemma på Ladugårdsgatan igen blev det slappt framför "Rent Hus" och sen ner till kyrkan och kolla på mysiga luciatåget i en jättestor och fin kyrka. Lina sjunger verkligen jättefint.
Sen i Linas sällskap var det dags att åka hem, hade lätt kunnat stanna ett tag till..


morgontrött
sallad

dålig bild på jönköpings lucia

<3

Fredagen

Lucia tåg på morgonen på Österled, ni var så söta!
I skolan tittade vi Lilja 4-ever, världens hemskaste men ändå jättebra film.. Måste hyra den någon gång igen, måste se den mer än en gång.. Fastnade verkligen och gick inte tidigare som jag tänkt mig för att möta upp farmor och farfar i tid. Kramade och pussade vänner och pojkvän, sen plockade farmor och farfar upp mig och körde mot Jönköping. Stannade givetvis och tog en fika, väldigt gammaldagskafé men världens godaste..
När vi äntligen kom fram (med en pansionärs-snigel-fart) låg Carl och sov på en madrass i hallen, yeah.. När Carl vaknat spelade vi lite sällskapsspel och sen drog vi ner till Junedal och tittade på Carls enorma luciatåg (om man jämför med Österleds gulliga på 30 stycken) 300-400 tärnor, 100 stjärngossar och en himla massa tomtar. Och givetvis alla drömmars roll, en Lucia (den dagen jag får vara det kommer jag vara lycklig resten av mitt liv, haha!).
Carl spelade elgitarr, sjöng solo och rapade lite också.. Bytte ut "corn" mot "porn" haha! Sen var det alla tärnor och lucior och allt var superfint.. Senare åkte vi ner till VIP Video på stan, vidare hem till Carl och där blev det en helkväll. :D Orkar inte berätta allt, men trevligt var det iallafall!

en miljon stjärngossarvictoria på gggggggvictoria är på ggggg 

Hemma

Ursh så dåligt samvete jag får när läsarantalet varit högt i helgen, och jag inte skrivit någonting..
Men jag har haft väldigt roligt! Jag skriver inlägg om helgen, så får ni läsa! ♥

Packat och klart

Nu har jag packat klart och ska sussa nu. Imorgon klockan tolv kommer min kära farmor och kör mig till jönköping, kommer bli en trevlig helg! Lucia och konsert för min kusin, helgen avslutas med juklappsinköp på A6. wie :D

packat och klart

11 december

Har kommit hem från luciatåg i sennan nu, dem var så söta!
Efter skolan åkte jag med Jonas och myste hemma hos honom..
Dags att packa till imorgon, jönköping i helgen!


Mysig dag

Nu ska jag skriva lite mer i bloggen, betygen är satta och jag kan slappna av lite gran på kvällarna. Jag ska sova igen lite sovtid nu, ska bara skriva här.
Redovisningen gick toppen, jättebra! Älskling tog bussen med mig hem och myste tills han skulle på konfa, städade huset och gick upp till farmor, åt soppa där (har spänt tandställningen, aj!) och sen sprang jag hem till evelina som jag tillbringade resten av kvällen tillsammans med.
Vi tittade på 27 dresses och åt Cookie Dough! Riktigt bra film, tycker vi iallafall.

Imorgon ska jag förmodligen umgås med söta-Jonas, ska bara kolla upp med mamma om hon kan hämta mig i skogen.. hihi.





<3 + evelina + cookie dough+27 dresses

01:51

Nu har jag slagit mitt presonliga rekord att sitta uppe på natten med ett skolarbete (som ni kanske ser på rubrik och pubiliceringstiden). Nu är det ungefär åtta timmar tills jag ska redovisa detta, på det ska jag hinna sova, göra iordning mig, ta mig till skolan. Känns bra, bättre än att säga "glömde hemma" såhär dan innan betygen, speciellt när det går ut över andra då..  
Jag är jätteberoende av sömn, så vi får väl se hur trevlig jag är "imorgon"/idag. Nu ska jag sova och öppna min adventskalender, klockan är ju trots allt över tolv!


Inspelningarna är över!

Nu är inspelningarna över, äntligen.. Bara en lång natt av redigeringsarbete ensam haha. Men vad gör man inte? Hoppas på bra betyg här i alla fall för har fått jobba en hel del med detta.
Spelat in nästan tio klipp idag, bra jobbat på fem timmar. Låter så himla mycket, men det går jäkligt snabbt.
Spelade in när jag pratade om historian och då kunde jag och Catharina inte låta bli att springa ner till utklädningslådan och plocka upp en klänning (minnen!) från medeltiden och stoppade in dem i mina älskade pourjeans.. Haha! Så den fick jag ha på mig, min klass lär ju få sig ett gott skratt imorgon iallafall och Baloo kommer mobba mig för all framtid.
 Som grädde på moset fick jag en snygg knut och lite snygga lugg-lockar. Haha, why not?

snyggvicki
(Övre bilden: Ser ut som jag har engelska sjukan)

snyggvicki

Godnatt på er

Nu ska jag krypa ner i min säng och smsa lite innan jag somnar.. Hihi.
Morgondagen ser ut ungefär som idag, umgås med mina pinglor hela eftermiddagen för att få klart den där jäkla filmen! Men det är på väg att bli riktigt bra! Hoppas bara det fixar sig med codec-skiten, ska prata med min älsklingsnörd-Jesper Kalén imorgon, haha!

pappa
Känner att pappa börjar bli lite känsligt, saknar honom jättemycket.
Försöker hålla det inom mig, så andra slipper ta det.
 Bara 16 dagar kvar tills vi ses, då kan kommer hem på julaftonen. Bästa julklappen?

<3

<3

Inspelning

Nu har Evelina åkt hem och Marcus hämtat Catharina på moped. Jag ska skriva min bokrecention nu, men först ska jag kolla på våra videoklipp vi filmat idag, det sista fixas imorgon och det kommer bli fuckingsupergreat!

ben

Fortfarande i skolan

Nu har jag so, har precis skrivit sex och samlevnadsprovet. Det gick galant, haha! Och på svenska provet som jag trodde jag skulle få ig på, fick jag vg på. Tjoohoo :D
Nu kom Gustav förbi och sa förlåt, gulligt =) Nu ska jag återgå till manuset som vi ska spela in idag!

victoria

Skolan med Evelina!

Nu sitter jag och söta Evelina i datorsalen, skulle skriva ut en sexualkunskapskapssammanfattning till henne, men det sket sig.. Så har prov i sexualkunsakap sen, kommer gå fin fint! :) Jätteglad att jag slipper jobbiga-komtek, och hoppas att det inte blir nästa termin.
I eftermiddag ska jag umgås med mina darlings och vi ska spela in en film tills redovisningen på onsdag (bättre sent än aldrig?).. Sen blir det att sitta uppe sent och bli klar med bok-recentionen.
Skriver ikväll.. :)

jonas & victorias fötter

Godmorgon

Snart börjar julkalendern och jag är redo haha! Just nu står björnbröder på, världens bästa film tycker jag. Och min mysiga vovve ligger och sover i min säng.
Matteprov nu på morgonen, även no-prov idag, men känner att det sitter okej!
Nu smsa Jonas och julkalendern börjar!


www.annaaacatharina.blogg.se

Givetvis ska jag länka lilla Cattis också!
www.annaaacatharina.blogg.se

Bra sagt av min bästis.. .

Jag vet att jag borde be om lov innan jag kopierar såhär, men jag kan vara gullig mot Catharina imorgon istället; för det här var det fucking bästa jag har läst på länge. KÄRLEK till dig!
Läs detta, för det här är precis såhär Catharina (och jag) pratat om, och jag uppskattar jättemycket att hon skrivit ner allt det här.

"Lagom är bäst.På förra inlägget skrev jag om att jag tänkte en hel del hos mormor, inte bara det att jag hade hela huset för mig själv (bortsätt från deras katt Kalle) utan det är så lätta att bara ''vara'' där.
För när jag kom dit, var dörren låst så jag fiskade upp nyckel som jag har haft till deras hus i år, öppnade dörren stängde av alarmet och gick till frysen. Tog en av mina favorit glassar och satt mig inne på deras kontor. Sånt här har jag gjort sen jag fick nyckel, sen fjärde klass vill säga. Jag har kommit och gått i deras hus som om jag bodde där. Ett tag gjorde jag det, det var när jag och Andréas gick igenom mammas och pappas skilljsmässa. Då bodde jag och min bror hos mormor och morfar.
Inne på deras kontor har dem hängt upp tre tavlor med massa foton på. En tavla där det står ' Victor, Adam och Hugo - 1999 - 2007' en tavla där det står 'Catharina och Andréas 1995 - 1999' och en där det står ' Linnéa och Jonathan 1995 - 1999' . På dem här tavlorna har mormor klippt och klistrat på massa bilder på oss från dem här åren. Just då fick jag tanken, att jag ville bli barn igen. Att få springa i mormor och morfars vattensprida, att få leka med dockor och känna sig barnslig. Att (inte) få sminka sig med mammas smink så hon blir super arg, att få gunga, att åka rutschkana, rulla ner för gräsbacken, åka pulka tills man slår sig, vara i mellan poolen på furran, äta hur många glassar man vill och bli kladdig ända ifrån hakan till pannan, att inte bry sig om hur man ser ut eller klär sig, att inte behöva ha den uppmärksamheten man ''måste'' ha nu och framför allt att få vara sig själv. Jag började nästan gråta när jag såg dem fotona och fick den tanken, så jag gick ut från det rummet och tog en till glass från frysen. Gick och la mig på soffan och satt på teletabbis - som jag i vanliga fall bara kollar på när Hugo (minsta kusin - 3 år) är hos mormor. Men det känndes inte rätt, att titta på den filmen väckte bara fler känslor. Så jag stängde av det igen.
Istället kollade jag i mormors MåBra tidningar, det känndes inte heller rätt. Och då insåg jag, varför klaga? jag är ju tonåring för guds skull! Jag ska inte behöva tänka över allt jag borde gjort när jag var liten, och jag ska inte heller tänka på min framtid, familj, barn, ekonomi? Jag borde leva nuet, leva som en tonåring.
Dem flesta tror att leva som en tonåring menas med att '' sup dig full varje helg, och kom bakis till skolan på en måndag''. Men för mig är inte det tonåren, för vissa kanske dem flesta är det så? Men för mig är tonåren till för att njuta av att fortfarande vara ung, inte liten och inte stor bara så där lagom ni vet? Visst kan man få festa och så, men är det så nödvändigt att blanda in alkohol för det? Blir det mycket roligare med alkohol? att ligga på alla fyra och spy upp skiten? Må illa? Bli yr? Och säga saker man kanske inte borde säga? Jag har aldrig testat, har aldrig varit full, aldrig rökt - inte ens rört en cigarett, aldrig snusat eller provat på annat, och jag är så sjukt stolt över att jag inte provat på något av dem här grejorna.
För mig är tonåren till för att lära sig, av sina och andras misstag. Och att få vara sig själv. Jag menar hur många har någon gång inte varit sig själv? Jag kan erkänna, det är många gånger jag inte är mig själv! Det finns till och med dem gångerna jag inte ens kännt igen mig själv. Men inte ska jag gå och grubbla över det till jag fyller 100? Nej, man lär sig av sina misstag, jag tror och nästan vet att alla i vår ålder tänker för mycket på vad dem gör och hur dem är. Man tänker på om man är mycket omtyckta, populär, älskad, hatad, snygg, konstig, vacker, söt, rar, snäll, uppkäfftig, lång, smal, elak, tjock, stor, kort, mullig, glad, ledsen, oomtyckt, ärlig, bäst, bra oärlig, dålig, sämst, självsäker osv.
Jag kan heller inte säga ''jag bryr mig inte om vad jag är'', för jag vet att jag gör det, jag vet att jag många gånger tyckt att ''oj vad ful jag är'' eller '' oj dem här byxorna får mig att se fet ut'' men sen har jag även en stark sida där jag sagt till mig själv ''det här gjorde jag bra'' ''den här tröjan satt snyggt''. Vi alla har bra och dåliga sidor, dem bra kan vi förbättra och dem dåliga kan vi förtränga.
Min absolut bästa vän Victoria har sagt till mig att man ska och kan se allt positivt, jag har aldrig försökt förrens nu. Och nu vet jag att hon har rätt, "ser jag ful ut idag, jaha då kanske jag ser bättre ut imon?'' ''ser jag tjock ut i dessa byxorna, ja då ser jag väl 'smalare' ut i dem andra'' Fattar ni?
Vad jag menar är att man inte ska oroa sig, att vi ska leva för det vi har. Nu ska vi inte tänka ''oj, jag har inte levt mina senaste tonår!" So what ? Vi har massor med år kvar innan vi fyller 20, och har vi inte det kan man alltid dra ut på tonåren tills man blir 25.
Alla är vi barn, och alla är vi vuxna. Det är det vi kallar för tonår."

Tack! Jag hoppas man tänker på detta!

Dagens sista inlägg

När mamma och Oscar kom hem hade dem köpt både Cookie Dough och Blasked Alaska, puss på dem!
Vi funderade på att titta på Wallander eller se lite ur DH-boxen, så vi tittade två avsnitt på desperate housewifes.. Nu ska jag bara tvätta håret och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon innan jag ska lägga mig och smsa med Jonas innan jag ska sussa! 

bränna!

Sen vill jag säga tre saker!
Ett: Bloggen börjar få riktigt många läsare, jätteroligt!
Två: Jonas är världens snällaste som (vågar) låna ut sin kamera till oss tjejer, nu när vi behöver den! TACK!
Tre: Titta min bränna från Grekland i sommras (!!!!)

Ben & Jerry

Nu smsade mamma "Vilken Ben&Jerry-glass smak vill du ha?" Åh :) När dem kommer hem vid åtta får jag min glass, vad det blir får vi se eftersom jag bara svarade "Spelar ingen roll, är inte sugen på något med bär" haha.. Kommer bli bra i vilket fall. Vill man göra mig glad, kan man ge mig ben&jerry haha!
Nu ska jag återgå till matten... =)


one cheesecake browniephish foodblasked alaska

Vilken tycker ni är godast?
& Den som hittat på att dem ska kosta femtio spänn per stor burk, kan gå och ta sig!

Justin Timberlake, sex och samlevand plus matte prov

Har precis mailat min sammafattning av sex och samlevnaden till Catharina (hon har tillräckligt med plugg till imorgon) och ska påbörja matteprovet tills imorgon. Känns rätt orättvist att Oscar och mamma åker på bio nu när jag sitter här med inlämningar (ingen press ju, betygen sätts bara på onsdag..).. Inte så roligt men, men.
Mitt sällskap är i alla fall världens bästa Justin Timberlake!

justin timberlake

6 + 7 december!

Inga inlägg igår tuttavärr.. Fullt upp hela dagen igår; tränade agilyty med Rex.. Han kommer bli en stjärna haha! Sen gick jag hem till mormor och sov där en timme tills mamma hämtade mig och körde mig hem, äta och till stan. I stan städade jag hela lägenheten och tog halv sex bussen hem. Vid sju kom Jonas och pussades lite med honom tills mamma kom med thai-mat (har ätit det varje helg sen pappa åkte.. mums). Tittade på stjärnor på is med min familia, sen blev det mys, kolla skolkatalogen, killas medmera.. . hihi. Tappade helt tiden, visste inte om klockan var tio eller tolv. Men den var iallafall elva, så vi tittade på britney for the record och myste med te. Halv ett åkte Jonas hem och jag somnade direkt.. Nu sitter jag insvept i min filt, ska börja göra ris och så, sen blir det Lill-Wilmas luciatåg med Jonas, Catharina och Marcus!

<3Jonas

Vill bara skriva här; att jag uppskattar världens omtänksammaste pojkvän Jonas till tusen. Tycker väldigt mycket om dig :)

En liten (stökig) lyckad klassfest

Sitter i linne och underkläder, ska bara få skrivet dagens sista inlägg, prata med Jonas och sen ska jag sova några timmar. Klassfesten blev faktiskt jättelyckad, när jag och Catharina kom dit blev det lite fix och sen latade vi oss på skolans bibbla.. Hm, blev lite snygga kort där ;) Sen kom alla och vi hade lite girltalk med tjejerna, de, berättade om sina killar och förhållande och sånt. :) åT tacos med Oscars klass, sen körde jag och Catharina igång sexkamp, haha.. Gick superbra, bara för vi är så snygga lyssnade alla så duktigt! (Nu har texten blivit enorm, hoppas det inte blir så för er..) Mitt i allt kom söta Jonas och Markus förbi haha.. Åh :) Så vi pausade och myste lite med dem, sen avslutade vi med negerbollskastaren, alltid uppskatttad..! Sen åkte Jonas med oss hem, hihi. Nu är det dags för mig och Jonas att nana. Godnatt!

At my place

Nu är jag och Catharina hemma hos mig, ikväll blir det klassfest för våra småbröder :)
Har bränt färdigt musiken till det nu och sitter och kollar på coola 'skärmsläkare' på Windows media player. Liv? Yes.
:) Vi är iallafall nöjda och kommer dansa ikväll.. haha!
Skriver mer när jag kommer hem i kväll eller natt
tjing tjong!

dj

Provvv

Jag har varit dåligt på att uppdatera nu senaste pga massa prov och inlämningar,
men nu är jag klar för denna veckan & hinner ängna mig åt roligare saker.
Så nu är det fullt upp till nästa prov, haha.. Imorgon (fredag) är det lillebrors klassfest som jag och Catharina ska hålla i, festfixare (H).. På lördag kvällen ska jag umgås här hemma med min pojkvän, han har lovat att göra pannkakor till mig! På söndag ska jag på luciatåg för min minikusin Wilma.. :) Kommer bli en bra helg.

 <3
Nu gäller det att vara stark.

Plugga...

Jag skulle ju plugga, men jag har lagt en timma på att prata med Jonas istället.. . Haha, wopsi!
Nu ska jag dricka te, testa mig i svenskan, plugga lite till där och läsa "The wave", svara på frågorna och skriva ut station ett

!liten vicki

Såhär ser min dag ut:

Städa, plugga, fira  mormor, plugga, plugga, plugga,plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga..
Jag får se om jag hinner med att sova, haha!

semester

Uppskattar iallafall att Jonas fixar en del av mvg-biten vad jag ska plugga på!

Dålig uppdatering, DH och telefonsex

Dålig uppdatering idag på grund av mycket läxor..
Catharina har iallafall varit här, underbart och nu ska jag sova, so-prov och hk-inlämning imorgon, härligt?
Har inte pluggat till so-provet, föredrog desperate housewifes, men det går nog i alla fall =)

Nu ringde nån på dolt nummer, och sa att
"det är jag, ska vi ha telefonsex?" Väldigt moget, men jag tror jag kände igen rösten, haha!..

coffée

Tänker på Catharina som har sovit sen åtta,
 bara för jag tycker om henne
 är jag glad för hennes skull
 och en annan gång får hon räkna ut kalciumvärdet
i persilja, mjölk och ost i två timmar! haha.

Uggs

Nu sitter jag i underbara skolan och fryser om fötterna. Längtar tills denna veckan är slut, så jag kan få lite paus i pluggandet och åka in och köpa ett par uggs från roots på dna. Så himla fulsnygga och jättevarma, men puss på dem! Och tack till Nerd-Jesper som visade mig hur man sparar i jpg-format i paint, haha!



snyggfula uggs

Påminnelse till mig och alla andra i 8E

  • Hemkunskapsinlämning, kalcium/järn-rik måltid, onsdag
  • Samhällsekonomiprov, onsdag
  • Svenska grammatikprov, torsdag
  • (Bara för mig, Station 1 och 2 på engelska)
  • Sex och samlevnadsprov, nästa vecka
  • Matteprov, bråk, nästa vecka
  • Station 3 redovisning, onsdag

Avslutad valpkurs

Har precis kommit hem från sista valpkursen med min älskling Rex. Slutprovet klarade Rex galant och nästa år blir det först allmänlydnad och sen tävlingslydnad. Han kommer bli perfekt!
Nu ska min lillebror få sitt trejde namnsdagsfika och jag ska plugga in G och VG - nivån till grammatikprovet på torsdag, MVG lär jag mig imorgon!

 rex

Hemkommen

Har kommit hem från skolan, varit hos farmor och haft namnsdagsfika för min lillebror.. Ikväll blir det hundkurs, den allra sista och kommer sitta sent i natt med engelska uppsatserna.. Pursh.. Men jag är glad ändå!

moln

Jag är kär :)

Första december

Tee är beroendeframkallande!
Nu har jag vaknat, gett paket till min bror som har namnsdag, rastat min baby och väckt jonas.
Nu dricker jag te och snart börjar julkalendern, jag hoppas det är bra i år! 
I eftermiddag blir det sista valpkursen, sen ska jag skriva klart manuset och påbörja hk-läxan, det är det som är det allra viktigaste iallafall. Blir trött bara jag tänker på det.. Nu ska jag klä på mig och kila till skolan! Tjingggggggg..

den här outfiten idag?

RSS 2.0