zzzz

Nu har jag tagit sista tabletten för kvällen och tänker faktiskt nana nu. Planer för morgondagen är att möta pojkvännen  på morgonen när han ändå är i närheten och kramas i fem minuter, sen ska jag gå hem och titta på 'Prinsen av egypten' resten av dagen. Låter jobbigt? Nej.
Kanske inte är så farligt att vara sjuk ändå. :)

uppdate

Nu är jag hemma från stan och mormor..
Igår var riktigt mysigt, Wilma är en apa som aldrig kan sitta still - hon ska alltid visa allt med kroppen ("han gjorde såhär", "så stod dem såhär" "kolla jag kan göra såhär") och jag och Oscar bara kollar på.
Hos mormor och morfar blev det iallafall kyckling och Wilmas 'morotspengar'. På kvällen låg jag och sov framför morfars zappande mellan Let's Dance och På Spåret (mina älskade Philip & Fredrik var med)! Natten fyllde jag och Jonas med att planera vår framtid, haha!

Imorse var jag inte på topp, men orkade mig ändå upp till frissan (hatar det ordet..). Åh, jag älskar min frisör! Det var bara hos och jag på salongen och jag fick kaffe, hon hade gott om tid på sig och vi pratade om ditt å datt. Håret blev super bra, love it! När jag var klar där mötte jag upp mormor, vi handlade fika på Skånskan och åt den hos mammsi med henne. Nästa stopp var doktorn, jag fick diagnosen halsfluss och med lite otur körtelfeber. Yey.. Kul.. Penceilin nästa.

I.d. bare mineral

Alla har sagt att dem är såå bra så länge, så idag sprang jag bort och köpte dessa. Mineral veil skulle man bara ha när det var något extra och bare minreal till vardags. Nu håller jag tummarna! :)

..

Bilder från igår

...
...svartskalle?? :s

Mot mormor

Nu har jag packat enligt listan pojkvännen skickade till mig att jag skulle packa till mormor, plus körkortsböckerna så jag kan läsa lite ikväll, annars ska jag läsa en bok av min älsklingsskådespelerska Teri Hatcher, får se om den kan vara bra.. Om några minuter kör mamma mig till mormor, där ska jag ta det lugnt och leka med söta Wilmis..

...



Titta vilken söt bild min lillebror målade, haha! Mamma ska ha tjejfest och några kompisar till henne röker, han hatar lukten så den här sitter på hans dörr. Sötnos! :)<3

Vi är trötta!

Idag har tempot varit lågt, jag och Rex har tittat på TV-shop i timmar, sovit och inte ens har jag orkat göra mat och dessutom gör det ont att svälja maten.
Dagens outfit är en rosa fleece morgonrock, dagens underhållning är att ta meducin var fjärde timme och när man ibland får något sms. Dagens lunch fick bli äggröra, grät förövrigt när jag åt den, haha.. . Måste börja äta nu, annars kommer jag bli tjock som ett troll, haha!

Inatt ska jag sova hos mormor för att bli ompysslad och inte smitta ner mammas friends som ska vara här å fira mammsi ikväll. Har även hört en fågel viska att Wilma ska sova hos mormor, dubbelt så mysigt alltså.
Hur sjuk jag än är imorgon måste jag till frisören på lördagmorgon klockan nio: Största nackdelen med att gå till min frisör är att hon lider av inre stress (som jag och Catharina också kommer få om vi inte skärper oss) och det är svårt att få tid. Jag vill hemskt gärna klippa min innan Egypten-resan..
Imorgon om jag fortfarande är kass kommer jag även få besöka doktorn, ska jag fortsätta såhär måste jag ha pencelin och fuckno att jag ska äta det i egypten och inte få sola.. Big no-no.

Här kommer två bilder på oss som varit hemma hela dagen...

...

...

Uttråkad

Jag är aldrig sjuk, nästan aldrig. Och är jag det är det på loven, jag brukar pricka in sådant, haha.. Senast jag tog ledigt från skolan för att jag var sjuk var i sexan och det var en dag och när jag gick i trean och hade svinkoppor.
Ibland när jag är riktigt skoltrött tänker jag "kan jag inte får vara sjuk, så jag får vara hemma lite.." men nu när jag är det - jag hatar det. Det är ju inte så man är sugen på att jobba ikapp samhällskunskapen eller jobba matte...

Idag har jag sysselsatt mig med att spela sims och nu tittar jag på TV-shop.. Jippy? Klockan är kvart över nio och jag är uttråkad.


Sjukskriven

Nu har jag inte skrivit på några dagar men vafasen, jag har inte hunnit! Bloggen tar sån jäkla tid vissa dagar, men jag tycker fortfarandre är roligt, men det är mycket som är viktigare tyvärr.. .

Idag är jag sjuk och det passar mig bra att blogga idag, haha..

<3

Idag följde min lilla pojkvän hem mig efter skolan, har är myssss! :)<3

...

Shopping & Smspaus

Lång dag, kort bloggdag.. Efter världens längsta skoldag, skulle jag möta upp mamma istan och Catharina hade lite ärenden, så vi tog bussen in ihop. Jag letade och provade och provade chinos, men nej. Jag föll inte för några.. . Jag hittade inge kul värmeskyddandespray från TonyGuy heller, medans Catharina körde min vanliga stil 'shop-until-you-drop (or-get-pour)'. Aja, ska in med Evelina i veckan också!<3
Vi tyckte synd om mig över en fika på e.h och följde upp shoppingen med en sväng på galgberget med lilla mamma!
Hemma gjorde vi mat, fixade, städade.. Puh. Pappa får komma hem snart om mina studier inte ska hamna på efterkälken kan jag säga. Så nu fem över tio sätter jag igång med samhällskunskapen. Jag och älskling har sms-paus för att plugga tyska och samhällskunskap, jag ska bara blogga först.
När jag är tillbaka efter studierna ska jag visa vad världens bästa pojkvän gav mig i spontan-present idag! Åh, tusen tack<3

Nu går det inte ladda upp bilder, jag följer upp med dagens bilder senare!


I skolan..

Hej bloggen, nu är jag i skolan.. Svenska Björn är sjuk och jag som övat in min redovisning helt perfekt.. So unfair. Jaja, nu har jag ännu mer tid att öva..eller blogga : )
Jag sticker snart från den här lektionen, jag har tid hos tandläkaren för att laga min tandställning som gått sönder. Kommer bli mycket frånvaro denna veckan, två tandläkarbesök och en vaccination.

Benjamin Buttons Otroliga Liv

Vid sex tiden igår mötte jag upp lilla Evelina och vi åkte tillsammans in mot stan och gick på Benjamin Buttons Otroliga Liv, det var den vackraste och sorgligaste filmen jag har sett. Jag brukar inte gråta på film, men den här filmen var underbar.! Åh! Gå och se den NU innan alla har sett den och överdriver hur bra den är och förväntningarna är alldeles för höga.. .
När bion var slut körde Michaela och Fidde hem oss! :)

.... 

När jag kom hem väntade den här söta håriga typen på mig! hihi...
....

Sms till pojkvännen får beskriva vad jag gör...

"Nu dansar jag runt i mitt rum i underkläder samtidigt som jag agumenterar om betyg med mig själv"

Does he wash up, never wash up....

åååååååååååååååååååååååh, den här låten sitter stenhårt i mitt huvud efter att ha hört den i bilen på vägen hem. Kul?


Kontoret jag städar

Nu är jag hemma, har ätit ute och städat. Här kommer lite bilder från lägenheten/kontoret där jag städar! Det är egentligen en bostadstadsrätt och har använts som hem många gånger. Det är cirka sju rum och kök plus två toaletter, superfin lägenhet!
Lägg också på minnet att jag inrett allting!

...
...
..
...
...
...
tavla 
....


Städjobb & Benjamin Button

Nu sitter jag och nynar på ABBA och är påväg ut, ska till stan med mina två lillebröder (varv av en är en hund, som tror han är människa). Jag går till mamma och städar så ska jag städa där, sen äter vi ute på stan och sen sticker vi hem!
Är hemma en liten ministund sedan, för jag och Evelina har reserverat biljetter till Bejamin Buttons otroliga liv, vi hoppas kunna hitta någon skjuss hem bara, haha! Vad vi än gör blir det alltid bra iallafall.

Nu börjar jag få smått bråttom, ska hinna ta på mig något också. Tjing!

Chinos


På Gina Tricot's nya reklam har modellen världens finaste chinos som jag tänker lägga vantarna på, på måndag. Den beiga modellen kommer vara perfekt när jag åker till Egypten, lagom i Sverige - lagom i Egypten. Perfekt.

..

Egypten

I min lilla paus, fick jag och min lillebror en överraskning av min mamma! Vi ska åka till Egypten på sportlovet för att fira min femtonårsdag! Gud, som jag längtar! Hejdå vantar, plugg och jeans. Hej, min vita bikini med pärlor, bränna och solblekt hår.. Vi ska bo på coral beach rotana resort, fyra + stjänigt hotell och bilderna i resekatalogen och på internet är givetvis fantastiska. Man vill ju tro dem, men ofta är ju himlen inte precis såå blå, vattnet så turkost eller genomskilnligt med ni vet "fyrkanter". Palmblad en är inte så perfekt skurna, poolen är inte såå stor, solen skiner inte så perfekt, människorna är inte så perfekta och trevliga som dem ser ut. Men det är ju roligt att drömma, right?
Det bästa med att åka utomlands är när man går av flygplanet och värmen slår emot som en väg!

egypten ... ... ...

Grattis Mamma!

Idag fyller min mamma år! Jag har legat hela natten och svettats, tänk så skulle jag inte vakna? Förra året vaknade jag för att hon gick upp... haha! punkt punkt punkt.
Har iallafall legat hela natten och kollat klockan, 05:11 gick jag iallafall upp och kokade kaffe, la fram presenterna, tog fram mammas älsklingsgodis, väckte Oscar och så sjöng vi!
Nu kommer släkten, sen ska jag läsa ikapp era kommentarer samt bloggar. Svara på ett anonersingmail och skriva mer!

..

Pausen är över!

Har tagit en bloggpaus, ganska oplanerat.. Men nu är jag tillbaka igen iallafall!


Vakna med the voice

Jag skrev faktiskt inte igår, men jag hann inte.. .Jag var levande begravd i plugg när jag kom hem (jag får inte gjort någonting i skolan..) och när jag gick och la mig äntligen, kom jag på att jag måste skriva ut enkäten jag ska dela ut till två sjuor idag. Då fick man gå upp igen, skriva ut dem och häfta ihop allting.. yes? Varför inte?
Tolv gick jag äntligen och la mig, Rex låg på golvet och jag bad honom hoppa upp i sängen: Det gjorde han, och la huvudet på min kudde och upptog 2/3 av kudden, men han var så söt; då jag gick med på att dela kudde.

Nu har jag vaknat, utan att försova mig, klätt mig och druckit kaffe. Jag har bänkat mig framför vakna med the voice, där Elin Kling är med idag och ska svara på kommentarer från igår.

...

BJÖRN GUSTAFSSON

GÖR DITT JOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tävling

Jag och min pojkvän är  sjuka i huvudet. Vi har tävling i vem som duschar och lägger sig i sängen snabbast!
Men annars lär det ju aldrig hända!

Såklart fullproppad vecka...

Måndag - Rex-rastning på morgonen (springer förmodlingen), JOBBA SO!, samt jobba åt Exess.
Tisdag - Ta bussen med Rex och springa på galberget och göra tal till svenskan
Onsdag - Äta hos farmor, träffa pojkvännen, som ska ge mig lektioner i att-få-upp-mopeden-på-stödet!
Torsdag - Träffa Elin (huuund!ra år sedan!) och sova över hos mormor.
Fredag - Gården med Evelina!
Lördag - Mamma fyller år! ... (förlåt mamma men.. jobba i about love, engelskan)
Söndag - Bejamin Buttons otroliga liv!

v.5
- Shoppa upp min lön med Catharina, gå på mus-bion!
----

När kom jag hem senast och bara gjorde ingenting?


Klart

Nu har Catharina åkt hem och jag har ätit tacos-tallrik med min family! Jag har hunnit med att göra Alexandra's bloggdesign och lite sådant. Resultatet av garderobrensningen lägger jag ut imorgon, när jag har slutfört helt!

Garderobrensning

JAG HAR SOVIT LÄNGE, på första morgonen på typ 100 år! :D En applåd till Victoria!!!
Om ungefär en timma kommer min lilla Catharina hit och ska hjälpa mig, jag ska rensa ur min garerob. Jag gör det flera gånger om året och det behövs, haha!
Catharinas uppgift är att sitta och blogga (www.annaaacatharina.blogg.se), säga till mig att slänga/behålla/ge till henne/ge till wilma/spara, höra mig snacka skit, mobba mig för mina fula kläder, avundas mina fina kläder, trösta mig när jag lipar när jag slänger en dyr klänning, undra hurfan jag tänkte när jag köpte en sjal och ha det allmänt soft. Medans jag varvar meningarna "Detta blir så jäkla bra! Sånt här borde jag fan göra oftare." för att i nästa sekund ligga på golvet och skrika och gråta och säga "Varför började jag med detta?? jag haaaaatar detta!!!! så jävla tråkigt!".. . Hahah! Kan blir intressant. Här kommer två bilder från förra utrensningen! Ta en titt på mina snygga, bruna ben!


"Detta blir så jäkla bra! Sånt här borde jag fan göra oftare."

...
"Varför började jag med detta?? jag haaaaatar detta!!!! så jävla tråkigt!"

HAHAHA

Nu sitter jag och pratar med Jonas i telefon, han har känt mig hur länge som helst och har typ aldrig hört mig skratta såhär mycket innan! Hittade på Stina-Lee! Sjuuuuuuuuuuuuuukt roligt :D


Allt flyter

Ikväll har jag och min lilla mamma och bror varit på "Allt flyter": Mamma älskar ju Måns Herngren och brukar säga att "filmer/böcker man inte hade kunnat komma på själv brukar vara bra" och den här filmen hade jag aldrig kunnat komma på själv! Haha.. . . :D givetvis beställde vi grön curry kyckling från La Thai och har kollat lite av körslaget hemma.. Känner mig mycket bättre nu!


Dem 30 bästa känslorna i hela världen

  • Att älska och bli älskad
  • Att bli förlåten
  • När allting går rätt och man inte har några problem i hela världen
  • Att vara utvilad
  • När det inte finns några måsten
  • Att klara något man aldrig klarat förrut
  • Att äta med sin pojkväns familj
  • Få höra att någon helt spontant sagt något positivt om mig till någon annan
  • Att slutföra något man jobbat med länge...
  • .. Och få bra feedback på det
  • När en nära (bästavän, näravän, pojkvän, förälder, syskon) lyckas..
  • .. Och när man själv gör det
  • Att hitta en låt, som verkligen passar en
  • När något man tänkt på mycket och haft ångerst över, löser sig
  • När man sparat länge till något, och äntligen får köpa det
  • Träffa någon man saknat
  • Att få vara nära någon man tycker om
  • Att få förtroende av någon
  • Känna sig bäst
  • Resa
  • Känna sig glad efter en ledsen period
  • När någon man tror inte bryr sig om en, faktiskt gör det
  • Att vara lyckligt kär
  • Få beröm
  • Känna sig fri
  • Få något man länge önskat sig
  • Bli positivt överraskad
  • Skatta
  • Ha gott samvete

Sjuk Victoria

Jag mår verkligen dåligt idag.. . Nu har jag krypit ner i min mysiga säng, efter att ha ätit färsk rödspätta!
Mamma tycker jag skulle sova några timmar innan bion nu, men det hinner jag inte.. Har ett stort so-projekt jag borde sätta igång med.. puh! Jag återkommer lite senare! :)

Titta vilken fin bild pappa skickade från afghanistan!

Snabb-blogging!

Nu har jag lite bråttom, vaknade sju och hade inte förväntat mig att mitt hår skulle vara fett.. . haha! Nu ska jag ta med min lilla hund till stan, upp till mammas kontor och städa där. Rex får följa med, för vi springer nog med honom sen eller något, hihi.. . :) Vi ska också handla lite (givetvis) och simma på nautiruls, 2000 meter ska jag simma!
pusssssssssssssssssssssssssss.. .

Time to sleep

Jag har extrem huvudvärk och ska upp tidigt imorgon, så nu är det dags att gå och lägga sig.. Hahah.. Jag blev aldrig riktigt frisk från förra gången och jag är verkligen dålig på att ta hand om mig själv. Fy mig!
GODNATT!

Det onyttigaste i hela världen

När man inte äter godis, och vissa perioder inga sötsaker (inte för att gå ner i vikt eller liknade!) kan man bli väääldigt sugen på sött. Det här stillar mina begär, haha!

6 teskedar socker
3 teskedar kakao
Blanda ihop och häll i grädde tills det får önskad konistens!
Mums! och väääldigt onyttigt! :P Who cares?

..

Hej friends!

Nu går bloggen verkligen frammåt, så himla roligt!

Jag har haft fullt upp med att vara på trafikskolan idag, så har inte hunnit blogga alls.
Iallafall, slutade skolan ett par minuter tidigare och stack bort till Fartvinden, där jag träffade Jelena. Vi satt på två timmars teori och antecknade och hade oss, sen skulle vi ut i minusgrader och köra moped. Det gick jättebra och jag klarade det! Hahah :) men för alla i trafiken, mig själv och pappa (som betalat mopeden x) så får vi hoppas att jag aldrig behöver köra någonstans där det står tio koner i på rad, haha..

jelena och erik

Dagens citat från mig var iallafall, när jag skulle förklara den här skylten (som betyder väjningsplikt) 
"Nu har jag väntat klart och bilen har kört, så nu tänker jag faktiskt köra!"



Godnatt

Nu ska jag ääääntligen sova! Och imorgon *trumvirvel* ska jag köra moppekurs! Vad har man på sig? Man bör väl vara lite maskulin? ;)

Victorias egen undersökning: Betyg, bra eller dåligt?

Okej, rektoriken var ganska kul först. Jag hade hittat något jag brinner för att tala om, betygen och jag faniserade om mvg och bla, bla. Sedan finns det inga undersökningar på internet, morr, trodde jag. Men jag tog mig i kragen och hittade undersökningar lite överallt.
Tänkte göra en liten egen undersökning, lite mer verklighet känns det som om jag får se människan bakom åsikten, men det är okej att vara anonym också!

Så, vad tycker du om betyg?
 Är det nervöst?
 Hade du velat ha dem tidigare eller senare?
 Och hade du velat ha dem i större skala?

<3

Oj oj oj, mycket kommentarer och lite inlägg idag. Well, well!

Idag har jag varit i skolan och hos pojken min. I skolan har vi mest tramsat idag känner jag; hela svenskan gick åt till att diskutera min åsikt om olika "sexsorter" med en nyfiken Jesper, så lite retorik fick vi väl in, men inte speciellt mycket.. .
Eftermiddagen har jag tillbringat hos min snälla Jonas, vad man än gör med honom blir det supermyys! Hihi, han är jättesöt i långkalsonger iallafall (a).

Godmorgon

Idag kommer det inte hända några incideter med te. .. :) Jag lovar!
Eftermiddagen ska jag förhoppningsvis spendera hos min Jonas, ska tjata lite så jag får blogga hos honom! hehe.

När jag kommer hem ska jag visa nya ordningen med nagellak i detta huset, jag och mamma har gjort det hur fint som helst & idag är mina naglar bruna, matchar den bruna koftan jag har över blusen jag köpte på JC-rean (se bild), mina slimfit-jeans å diamant pilgrimsörhängen med guldig kant.
Tjinnnggggg

blus

Dagens sista

Detta blir dagens sista inlägg, jag (och resten av min klass) vi har de reflexiva, possesiva och demonstriva pronomen på engelska till imorgon, så jag ska få det klart och måla mina naglar, samt duscha håret innan jag nanar ikväll.
Godnatt sweeties!

♦ Ni som smsar till mig; jag har inga pengar på min mobil pga att mina gratis-sms-period tog slut, ska fylla på imorgon!

Min blogg är bättre på engelska

Jag har faktiskt läsare på engelska, Emely Scales från USA, därför finns det i hörnet "Google Translate" för henne och alla andra som vill läsa min blogg på engelska (eller vilket annat språk som helst!), det vill säga bland annat jag själv. Ibland läser jag faktiskt den på engelska, den blir på något magiskt sätt. Hahah, så sjukt. Men sant!


Tävling

t

Jag är med och tävlar om detta fina armband på www.ronjagoode.blogg.se!

Älska webbtv

Den som kom på webbtv skulle ha något fint pris! Man kan missa sina favoritprogram & titta på dem i efterhand. Supersmart?
Nu ska jag kolla på blondinbellas tvdagbok på webbtv.
Vad tycker ni om det? Det sägs att hon tappat läsare på det, är det sant eller?


Färgade linser

För ett tag sen hade fargadelinser.se en "tävling", gjorde man reklam för dem skulle man få ett par gratis färgade linser. De som nu gjort reklam, får inte sina linser. Om du var med i tävlingen och ändå inte fått dina linser, var och klaga på -> www.sensuellt.blogg.se där det är fler än du som är lurade ;).

Jag var tyvärr inte med i detta, bloggen behövde vara aktiv mer än 2 månader och det hade inte min varit då. Men detta funkade inte. Dåligt. :/

Varför ska jag alltid göra bort mig?

Då vart städningen klar! Givetvis ska jag göra bort mig. Hur katten kan man göra bort sig när man städar?
Jo, jag ska gå ut med soporna, har precis slängt kläderna i tvätten (även dem jag hade på mig); jag tänker inte så mycket på det och jag bor in the middle of nowhere, så det skulle säkert ingen se att jag slänger soporna i papperskorgen. Uggsen är de närmaste skorna jag ser, och Rex tittar så himla gulligt på mig (läs: han är kissig), jag är tvungen att ta med honom ut också.
Så med soporna i ena handen, Rex i koppel i andra, uggs på fötterna, lilla-My-knut, röda snobben-trosor och likadan bh går jag rakt över gårdsplanen, verkligen snyggt. "Victoriaaaaa!" ropar farfar längre bort. Herregud, inte farfar, inte nu, tänker jag. När han ser mig, min snygga outfit, ropar han, lite lägre "... Ehm, jag skulle bara påminna om att du ska äta hos oss ikväll". Right, yes. Fuck.
Ursh. Så pinsamt.

Städmusik!


Hemma, dags att städa.

Nu har jag kommit hem och det är v erkligen dags att städa! När jag städat klart, har jag bestämt mig för att springa med min lilla vovve och visa hur fint det blev på mitt rum!
Nu vrider jag upp volymen (så högt att Oscar skriker "JAG FÅR TINITUS!!!"), lyssnar på rock'n'roll & städar. Ouf. Det här kommer ta ett tag..

... <-- såhär glad & flummig har jag varit idag!

Ett skrivbord med te

Nu har jag gjort tre koppar te som jag ställt brevid laptopen, haha. Igår gick jag och la mig klockan nio, trodde att jag skulle vakna upp som en ny människa och fantiserade om hur frisk jag skulle se ut, men jag försov mig en halvtimme ..........

Gud visade just mig ett tecken!!!! hahah, gud. Fem minuters blogg-skriv-paus blev det. Jag gör en klumpig-Susan Mayer-rörelse och två av mina koppar, fulla med tre åker rätt ut över mitt skrivbord. Och här kommer vi till tecknet gud gav mig: Han sa defternitivt "STÄDA DITT SKRIVBORD FÖR FASEN" för teet åker ut över två nagellak, en nyinköpt hankypanky-bh, retorik och argumentations-arbetet, ett kollegeblogg, lampan, mobilsladden, mig själv, julpyntet och ett brev OCH MIN LAPTOP. Jag bara skriker (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIHHH, catharina och inte AAAAAAAAAAAAAAAÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, som förra gången ;).

Nu är allt upptorkat och när jag kommer hem kommer det ske storstädning. Och inom en snar framtid ska jag bjuda in Catharina som brukar hjälpa mig när min garderob behöver tömmas, haha.. (Om jag tvekar på om jag ska slägga eller behålla säger hon bara "den kan jag ta" och det passar mig ganska bra, haha)

Jäklar, nu är klockan mycket.
Håh... Jag som trodde jag skulle vakna aspigg klockan fem och hinna svara kommenterarna från igår...

Förarbevis

På fredag är det dags, jag ska ta förarbevis till moped tillsammans med Bitch-Jelena. Haha, dubbel trubbel!


Rönisch

rönicsh
200 kr på intersport! observera brottarmodell .. . :)

Rönisch

Nu har jag kommit hem från skolan, lite kommentarer att svara på, bloggar att läsa och läxor att fixa. Åker in till stan, friidrott och lite så!
Iallafall har vi fått reda på att vi ska ha Madde i gymnastik den här terminen, yey! Nu blir Victoria såå glad och kom och tänka på att jag herromdagen köpte ett rönisch-linne jag inte visat er, lägger upp det nu.

Skolan nästa

Nu ska jag åka till skolan, kämpa mig igenom franska, so, no, matte & elevens val som är bild. Hur skönt som helst att bara sitta och rita hela eftermiddagen! (y)
Dessutom hade jag besöksrekord igår! yeyyyy!

LÄGGDAGS

Nu måste jag verkligen sova. Godnatt!

Myskväll

Bästa stunden på dagen, kvällen. Hos oss, när disken är inplockad i diskmaskinen, när huset är städat, Rex rastad, tvätten tvättad, stryken struken, kläderna för nästa dag är bestämda, vi har planerat morgondagen, läxorna läsa och förhörda osv. Då lagar vi mat, kvällsfikar, tittar på någon såpa eller plockar fram desperate housewives-boxen och poppar popcorn. Nu har vi kommit dit, vi ska zappa ifrån grammisgalan och poppa popcorn. Äntligen. Känner mig orolig innuti idag & behöver koppla av.

... myskläder ... ...

Retorik & Agumentation

Okej, hata svenska just nu.. Haha. Vi har just nu retorik och agumentation, tråkigt men ändå ganska fritt, så jag kan nog göra det till något roligt. Bara för det alltid är tråkigt och läsa sig grunderna, är det lika bra att bara sätta igång hemma och göra dem - så jag kan göra intressantare i skolan. Senare ska jag iallafall agumentera och tala om betygen, så - 8E, jag har pingat för betygen!
Mittemot mig sitter min lillebror med sin laptop och Rex har hoppat upp och tittat på. Gulligt!

...

Nya platt/lock-tången

Under dagarna jag inte bloggat, har jag hunnit med att köpa ny lock/platt-tång. Eftersom mamma är mycket och reser, blir det ofta bråk om lock- och plattängerna. Självklart, vill båda ha platttången (locktången är bara aktuell om det ska vara festligt..) och mamma brukar vinna och får ta med sig den superbraiga Tony & Guy-plattången, och "jag får ju ändå locktången", som om nån ville ha den? haha. Nu har vi iallafall utökat vår familj av hårprylar - med en lock+platttång - supersmart och supersnygga lockar.
Nu kommer det bli bråk om vem som ska få ha med sig den här eller Tony Guy.
Jaja, man kan ju faktiskt locka med Tony Guy-platttången, men det nyaste är alltid roligare.
Iallafall heter den Split Iron 2225CE och kommer från Babyliss!

... ... ... ... 

 

Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan, jag ska (läs: borde/kommer antagligen inte göra) göra klart skolarbeten - men what a hell.. haha!

Persiskt tee

Nu sitter jag med en varm kopp persiskt te (som pappa köpt någonstans?), bloggar och funderar på vad jag ska ha på mig idag: Sugen på min herrklocka eller min svarta kjol eller koftan jag fick av Jonas? Hm, hahah.. .
Jag har en liten hund som vill gå ut, och det ska jag hinna med det också. Och jag har träningsvärk. Mina pärlörhängen är på vift och jag kommer glömma min mattebok till skolan idag.. haha.. Helst vill jag bara krypa ner i sängen å sova!...

sthlm


Evelina

Nu är jag tillbaka efter min oplanerade ''bloggpaus'', har inte orkat eller hunnit helt enkelt..
Idag ska jag träffa Evelina & vi ska hitta på något kul.. Men första ska jag ut och springa med min Rex!

Pojkvännen

Nu är jag med min mysiga Jonas, han har flätat mitt hår och nu ligger han och pussas med mig. :)

Ikväll kommer Evelina hit och vi åker tillsammans med henne till slättåkra!

<3


Varm cshzq-ukelad & pulka hos Ludde

Nu sitter jag i rosiga kinder fortfarande efter att åkt pulka med Evelina, Ludde Kudde och Jesper och sedan gått hem, haha.. Efter pulka-åkandet gick vi hem till Ludde, kollade på barnprogram, drack varm chocklad (Ludde utalar: Cshzq-ukelad) och åt popcorn, haha! ;d När vi kommit hem, åkte jag och mamma till Oskarström, hos mormor å mös med mat och top model! Isis är sick!

ludde

Ladda ner musik...

Jag tycker det är riktigt tråkigt att ladda ner musik. .. Men nu är det dags att fylla iPoden. Några förslag vad jag ska ladda ner? :)

Detta ska Victoria beställa från H&M-katalogen

<3 I SVART <3 <3 <3<3 <3 <3

* I beige!

Sista sovmorgonen

Idag var det sista sovmorgonen på det här lovet, imorgon börjar skolan & kvällarna kommer upptas av läxor.. Somnade framför desperate housewifes igår kväll, vaknade i soffan och vaknade runt tio (a).. Haha! Nu har jag letat upp det finaste i hennes & mauritz-katalogen så jag ska försöka hitta på deras hemsida å lägga ut här. Tjing!

"Welcome to Sweden. It's raining hela tiden..."

Ja, men varför inte?
Det snöade så fint nån halvtimme & nu regnar det. Yes?

snö/regn

Hata :)

Att titta i hennes & mauritz katalogen är roligare än att städa tycker jag & hanna, haha! :)

NU ska jag städa

Jag har skutit upp på städningen av mitt rum flera dagar nu.. dags att städa!
victoria

Top Notch - förbud

Sedan vi tittade på Björn Gustavsson - Ett Livsverk, och min lillebror blev påmind om uttrycket "Top Notch" har han sagt det säkert fyra gånger i varje mening han säger. "Gå in på trivselhus.se, det är Top Notch", "Var det såhär du menade? Så det blir Top Notch?", "TOP NOTCH".. Gulligt till en början, men nu är det inte det längre. Jag och mamma mår illa han hans top notchande. Nu får man bara säga Top Notch, tre gånger om dagen och överträder man Top Notch-regeln, får man inte säga det på en vecka. Min mamma är bra ;d!

Mormor&Morfar

Nu är jag nyss hemkommen från min älskade mormor & morfar. Har ätit lunch (läs: förrätt, huvudrätt, efterrätt och kaffe på det) och varit ute med Sue och gått en timma, kallt med mysigt ;d.
Givetvis körde jag på den nya tröjan jag köpte igår å den sommriga flätan!
Nu ska jag få all text i samma färg samt hitta något kul färg till bakrund. Tjinggg!

fläta

Godmorgon

Medan jag läser i Catharinas blogg (www.annaaacatharina.blogg.se) att hon försöker gå upp tidigare när skolan närmar sig, drar jag ut på dem och vaknade nyss.. Haha, jag som alltid går upp runt åtta annars..
Om en timma ska jag till mormor och kanske att jag påbörjar ny blogg-design idag. Who knows? :)

sovmorgon
Trött Victoria

Myskväll

Igår kväll var uppdateringen dålig, men jag hade annat för mig. Jag 'åt ute tillsammans med Hanni & hade mysigt med min lillebror.
Runt tio kröp Oscar ner i sängen tillsammans med vår älskling Rex och de tittade på Valiant medan jag spela sims brevid, haha.. . När filmen var slut, gick vi och la oss i sängen, tog fram vindruvor och tittade i H&M-katalogen. Rex la dig emellan oss som valigt och blev klappad. När vi hittade en missfärgad druva gav vi den till Rex (som är något i stil med vegiterian; han älskar gruka, tomat, paprika, äpple osv.) blev helt till sig och gjorde "ledsna hund blc"

vindruv-monstret
-Kan jag få en vindruva? Snälla.


Mamma

Hittade en bild på mamma, när hon tog studenten. Vi var ganska lika då faktiskt. =)

mamma

http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=sv&tl=en&u=http://www.lillavicki.blogg.se/

Okej, jag erkänner. Jag smet från städningen. Wopsi?
Jag underhåller mig igenom att läsa bloggen på engelska. Funny?
http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=sv&tl=en&u=http://www.lillavicki.blogg.se/
Den här länken skickar jag till Emely! :)

Städa är tråkigt

Mitt rum ser ut som en knarkarkvart, som mamma brukar säga.. Haha, dags att städa? Yes!

Dagens inköp

blus
från JC-rean. 100 kronor :)

capre diem
Ny dagbok

Update

Nu har jag jag varit dålig på uppdatering, men nu ska jag fylla ut med lite inlägg & shopping!

Fläta

fläta
Jag älskar att ha luggen i fläta, även om det kanske lämpar sig bäst på sommaren till en klänning :)

Bowling

Eftermiddagen tillbringade jag med min familj, pappas sista dag i Sverige på ganska länge.. . Vi har varit och bowlat på världens mest packade Rejmes, jag kom tvåa woohoo!

pappa bowlar
 mycket folk 

Tävling på primms.blogg.se!

http://primms.blogg.se kan du vinna produkter från Lacome! Jag har iallafall varit med! :)


Jag kan allting

Jag har precis klippt (läs: rakat )min pappa, han har inte så mycket hår så jag är hans personliga frisör, haha! Jag är även familjens personliga målare, eftersom vi håller på att måla om alla dörrar i huset är jag också målare just nu. Inte mig emot sålänge jag får betalt.
Idag har jag alltså varit; städerska, frisör och målare. Hahah, jag är bäst ;)

 måla
Min målar-sida :)

Städ-outfit

outfit

:)

Zzzz

Nu har jag kommit hem från stan & nu ska jag somna om, haha!

4 januari

Igår gick jag och la mig tidigt, smsade med Jonas och Catharina en bit in på natten.
Nu är jag uppe tidigt och har ätit frukost tillsammans med mamma och pappa; om en halvtimme kör mamma mig in till stan så jag får städa hennes kontor.
I eftermiddag ska jag bowla och äta ute med familjen, pappas sista dag i Sverige.. :(

SYSKONKÄRLEK

syskonkärlek

Mysig dag tillsammans med pojkvännen

Väldigt sen uppdatering idag. Förlåt.
Men jag har haft en mysig dag idag måste jag säga :). På förmiddagen virrade jag runt i stan tillsammans med min familj, köpte en hel hög nya träningskläder; lagom till gymkortet. Wie!
Strax innan ett möter jag upp pojkvännen och vi går på bio: Yes Man. Vi skrattade bra ett par gånger, hihi. När bio var slut, trodde vi klockan var en timma mer än den var så vi blev lurade på ett par bussar.. but but, vi fick en promenad, massa mysprat och friskluft!
När vi äntligen kom hem till honom blev det übermys & nu sitter jag hemma och väntar på att oxfilén ska bli klar.


pojkvän
Han kan posen ;)<3

Lilla farmor fyller 77!

Idag har min favorit farmor fyllt 77 och vi har firat henne, haha! Hon har fått duro, digital tavla och en halsduk som vi andra föreslog som burka, hahah!
Givetvis började vi "diskutera", hon tycker man ska tro det bästa om alla hela tiden och det tycker inte jag!

farmor
 


SDFGHJKL

Idag är det en sådan dag när ingenting känns jättekul eller jättebra. När mamma frågade om vi skulle köpa gymkort till mig som jag har velat ha hur länge som helst säger jag "kanske", när jag kör moppe blir jag superarg bara för jag inte får upp den på stödet. Jag ska få över bilder från en dator till en annan fylls usbminnet, det fungerar inte att smsa från min till Jonas mobil - knappt att ringa heller. Jag ska med mamma till stan, men kommer på att jag har en miljon grejer att göra hemma. Idag är har jag 965678909767 i-landsproblem, allting känns jobbigt. Åh. Det är såå synd om mig!

victoria

Victoria Vs. Gustav

Har ägnat hela förmiddagen framför datorn, jag och Gustav sitter och spela msn-spel. Vi har inget liv.

spel

Nyvaken

Nu ligger jag i sängen med min bärbara älskling, lyssnar på Beyonce och bloggar. Min lilla hund ligger brevid mig och trycker in sin nos mellan datorn och kudden, haha..
Lite senare idag ska jag till min farmor och fira henne för hon fyller 77. Hon är faktiskt en jättebra farmor, speciellt för att vara 77 år gammal. Hon ska bland annat få en digital tavla, som jag ska fylla med bilder, så jag ska bryta mig in i min gamla dator och fiska upp lite bilder. Kanske lägger jag upp några gamla här? ;)

juni
lilla vovven + oscar

Godnatt läsare

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova länge!
PS: Vill bara flicka in att jag har haft rekordmånga läsare på 65 läsare idag!


Victoria Secret

Dricker brämshultsjucie,, tittar på Victoria Secret och är grön av avundsjuka! haha!

vs

Björn Gustafsson

Mina kinder är faktiskt fortfarande lite rosa sedan jag var ute och gick en timma med min moster & mamma i Åled. Vi kom hem vid åtta tiden och pappa hade gjort nacos lagom till Parlamentet 10 år och jag hann precis spela in hela Victoria Secret Show på trean, puh! :)
När vi hade tittat klart, gick hela familjen upp och tittade på Björn Gustafsson - Ett livsverk, den killen gör mig glad!

Nyårsafton

Redan halvsex kom Amanda och Kajsa hem till mig och Catharina. Dem fick hålla oss sällskap när jag stressade runt, sminkade mig, bytte om och letade efter svarta nylonstrumpbyxor. När Jonas, Jakob och Marcus Mascara kom hit var jag klar på sekunden, haha.. Vi spelade Buzz - the mega quiz, under tiden som lilla Evelina kom och jag och Catharina misslyckades lite med matlagningen (HAHA).. Jag och Catharina kunde iallafall efter att ha eldat en gratängform potatisar, bjuda på hasselbackspotatis, pepparsås samt fläskfilé. Kvällen fortsatte med älskade Sing Star och jag fick överskottsenergi (...) hahah.. Till efterätt åt vi glass och hallon, hihi.
Strax innan tolvslaget gick hela gänget ner till sennan och tittade på fyrverkeriet. Att ha någon att pussas med på tolvslaget var pricken över i:et! Mötte upp Carim, som var så fin så fin i slips, haha! :)
Hemma hos mig drack vi ur fina glas och räknade gott nytt år-sms. Vid halv två, två åkte killarna hem och Kajsa och Amanda förgyllde vår kväll fram tills tre, då det var tjejsnack!
Väldigt trevlig nyårskväll!


trevligt
<3

Nyårdagsmorgon

(Som de flesta som läst idag har ni nog förstått att Catharina bloggade från fel blogg igår!)

Vi somnade runt fyratiden igår, så när vi vaknade till liv vid elva tiden var vi riktigt off.
Och känslan jag fick när jag gick ner till köket halvdöd och mamma tagit all disk och städat undan gårdagen, var väldigt bra.. Hon hade också gjort frukost till oss tre och efter frukosten fastnade vi framför 'barnen i bullerbyn', vi hade jättemysigt och tittade på det i mer än en timme.. haha!
När mamma kom hem vid två, halv tre körde hon hem mina pinglor och jag har fått mat i magen + hunnit träffa min pojkvän nån minut när han var här och hämtat lite saker sedan igår. ..
Nu lyssnar jag på Whitney Houston, ska skriva om igår och stortrivs med livet!

fint väder

frukost

Trevlig kväll...

...Och nu ska vi sova gott haha! Imorgon skriver jag om kvällen plus lägger ut bilder från hela 2008, missa inte det. :)

RSS 2.0