Älska söndagar

Jag älskar söndagar, man kan bara ta det lugnt och "hitta på något lagom", och sen är det ju beck klockan nio.
Söndagar är en perfekt bio-dag (om man bortser från att bussarna går två gånger om dagen och att de bästa filmerna aldrig kommer till halmstad), så jag och Evelina hade ju planerat att gå på bio, men det sket sig. Nu ska vi iallafall ut och äta på Guang Dong House på Köpmansgatan. Det var typ hundra år sedan vi åt där, men ändå känns det som man känner de som jobbar där, haha. Nu är jag sugen på ris och någon kycklinggrejs de har där!

Vi hörs när jag kommit hem! För nu börjar jag få lite brådis.

.


Välkommen till Sveriges orangaste blogg

Nu är typ allt orange. Haha! Jag älskar det! Okej, det kanske var lite mer softikerat innan, men jag är inte riktigt klar än. Allt i stilmallen som innehöll "color #-----;" fick samma orange. Ska fixa till sådant sen, så inte allt är i samma orange (som meny-listan) och headern kan ju bli lite proffsigare. Men nu känns det lite gladare, haha!

arrrrrrrghhhhhh

Bloggen vill inte ladda upp mina inlägg?!?!?!?!?!!?!?!

Godmorgon

Detta kan bli årets tråkigaste förmiddag, haha.. Jag ska städa det sista på kontoret och sen ska jag vara på deras kalla vind i tre timmar och sortera papper. Vad gör man inte för pengar?

Och tack för igår; igår var jag, Evelina och Catharina på ett ganska tomt men trevligt gården efter min och min assist rusch på stan och kontoret. Vi är jäkligt effektiva!

 ....
På den här läskiga vinden ska jag tillbringa förmiddagen (!)
(bilden är från igår, när jag skulle hämta soptunnan från vinden. fotograf Catharina!)

.. Nu börjar jag få riktigt bråttom. Typiskt mig!

SATC, mysdressar från OM och att spara

Nu har jag kommit hem, lite frusen efter en kall cykelrunda hem så nu har jag laddat upp med te och muffins. Top Model 3 är på, i väntan på att sex and the city ska börja. När SATC är slut ska jag göra min engelska uppsats, laga mat till mig och invänta min mamma och bror..
Bloggdesignen är snart klar och jag är redo att på börja älskade Catharinas design! :)

...

Om jag hade råd skulle jag deffernitivt lägga ut lite pengar på ett mysigt set från oddmolly.. Åh. Men jag sparar. Sparar som i att inte köpa onödiga saker. Och om jag hade råd till mysdressen, skulle jag ha massa andra saker att köpa som var viktigare.
 
Natalie och min konveseration i bussen herromdagen.
- ... Jag sparar ju till en ny mobil. Men det är tråkigt, säger jag.
- Ja!!! Spara är så tråkigt. Men menar du verkligen att du sparar?
Natalie fick det verkligen att låta som ett skämt.. Haha!
Och det är det väl snart..

Skönhetssömn

nana
Nu har jag sett desperate housewifes och följt upp traditionen att äta glass till! Har ätit två kvällsmatar och massa glass så nu är det magont på G.
Nu har klockan blivit sådär mycket (igen) fast jag bestämt att jag ska lägga mig tidigt. Men men, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i min gosia säng som skriker efter mig. Jag kompenserar med lätt sovmorgon imorgon, kör till skolan och vinner ett par minuter.
Bloggar imorgon bitti. Sov sött!

ps: Bloggdesign är påbörjad! Det kommer bli såå himla bra.

17 mars

Nu sitter jag i rosiga kinder efter att ha kört moped från skavböke, haha. :) Har varit hos Jonas hela eftermiddagen; vi har legat och kollat på första Tsatiski-filmen och myst hela eftermiddagen.
Alla borde få ha en sådan pojkvän som Jonas. Han är den bästa killen jag känner.

Nu har jag som sagt kommit hem, sitter med lite te som ska värma mig och klurar lite på ny blogg-design. Det blir ny header i glada färger, kanske någon bild från Egypten? Och organge text eller något. Kanske låter knäppt, men jag har verkligen visionen i mitt huvud.. haha! Det kommer bli bra.
Ingen missar Desperate Housewifes klockan nio!


Hej Bloggen!

Nu är jag äntligen tillbaka!

Eftersom pappa åkte tillbaka till Afghanistan halv sex imorse, har jag varit uppe sedan dess; hunnit gå en lååång promenad med Rex och nu äter jag framför datorn (dålig vana, jag vet!).
Och nu bara för jag precis börjat blogga igen är jag överamibös och lägger ut en bild från min och Rex promenad!

...
en väldigt trött vovve.. .

RSS 2.0