Fredagen

Lucia tåg på morgonen på Österled, ni var så söta!
I skolan tittade vi Lilja 4-ever, världens hemskaste men ändå jättebra film.. Måste hyra den någon gång igen, måste se den mer än en gång.. Fastnade verkligen och gick inte tidigare som jag tänkt mig för att möta upp farmor och farfar i tid. Kramade och pussade vänner och pojkvän, sen plockade farmor och farfar upp mig och körde mot Jönköping. Stannade givetvis och tog en fika, väldigt gammaldagskafé men världens godaste..
När vi äntligen kom fram (med en pansionärs-snigel-fart) låg Carl och sov på en madrass i hallen, yeah.. När Carl vaknat spelade vi lite sällskapsspel och sen drog vi ner till Junedal och tittade på Carls enorma luciatåg (om man jämför med Österleds gulliga på 30 stycken) 300-400 tärnor, 100 stjärngossar och en himla massa tomtar. Och givetvis alla drömmars roll, en Lucia (den dagen jag får vara det kommer jag vara lycklig resten av mitt liv, haha!).
Carl spelade elgitarr, sjöng solo och rapade lite också.. Bytte ut "corn" mot "porn" haha! Sen var det alla tärnor och lucior och allt var superfint.. Senare åkte vi ner till VIP Video på stan, vidare hem till Carl och där blev det en helkväll. :D Orkar inte berätta allt, men trevligt var det iallafall!

en miljon stjärngossarvictoria på gggggggvictoria är på ggggg 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0