Bio med girlsen

Bloggningen har blivit lite hackig, men vafan! Vädret är ju underbart!
Och när vädret är så himla fint, vad gör jag då? Går på bio, självklart. Haha, nej, jag har faktiskt legat ute en stund i solen idag också. Och bio med mina tjejer är aldrig fel.
Det är faktiskt sista kvällen på påsklovet, känns som jag bara kastat bort hela lovet. Gymmet är besökt två gånger, jag har träffat Glittret (Evelina) två gånger, Jonas två gånger och Catharina noll. Pretty bad. Men jag känner mig lite mer utvilad, även om jag lagt en timme eller två till plugg varje dag. Jaja, det valde jag själv.

Ikväll blir det ljusa jeanstights från Gina, och vitt blått randigt linne från samma kedja. Jeansjackan från Levis är pappas från när han var tolv, den passar perfekt nu och det känns extra bra när jag såg en likadan på JC härromdagen med en prislapp på 999 kr!

..

...

...
Dyrberg/Kern

..
Tiamo

Nu ska jag fortsätta dansa runt till Car Wash och sminka mig!

Kärlek till ICA-reklamerna

Ica-reklamerna måste vara de bästa reklamerna, eller? Kul när det följer som en serie, tycker jag. Vilken är er favoritkaratär? Jag måste säga Ulf! Det är så gulligt att han är kär i Cindy i senaste reklamfilmerna.
 Är det inte denna känslan du får i en ICA-butik? ;)

9:53 Late update

Kände mig yr igår kväll, så jag skulle lägga mig vid halv elva. Men sedan dök massa annat upp och jag blev uppe en bra stund till ialllafall, typiskt.
Känner mig lite bättre idag iallafall, lite yr fortfarande men annars okej, gick inte upp ur sängen förrän halv tio (måste fått Jonas-syndrom igår) - vilket är väldigt sent för mig: Har aldrig i mitt liv kunnat sova längre än åtta.. Med undantag för efter nyår och sånt. Gah! Har nog fått det med min mamma som alltid går upp vid fem-tiden och jobbar. Skönt iallafall att första planerade aktiviteten idag är att ta bussen 11:41 för att luncha med mamma i stan.


The maze

När jag mellanlandade mellan gymmet och bruksklubbs-rundan idag tyckte Oscar och Gustav att jag skulle spela ett spel. Och det är inte så ovanligt - det kan vara spel där pingviner är servitörer eller liknade; så jag testade. Något lurt måste jag insett att det var, eftersom Oscar smygfilmade. Men dum som jag är spelade jag spelet..
Spelet var nämnligen ett superlätt spel, man ska inte röra väggar med musen. Inget händer, mer än att man får börja om om man rör vid väggarna - fram till level 3. Där når man en omöjlig gång, rör man väggarna där kommer världens läskigaste gubbe upp och skriker... Här är min reaktion......... Men jag var inte ensam om att reagera. ;)och http://www.youtube.com/watch?v=oh87njiWTmw (den går inte att bläddra in.)

20:58 Hemma

Åkte från Jonas vid fyra, fick verkligen kämpa mig där ifrån. Hade så himla mysigt! Åkte till sandlyckevägen 11 och passade världens bästa kusin Wilma som hade varit ensam en stund och sedan åkte jag vidare till Friskis där jag mötte upp mamma och gick på årets segaste pass.........
Eftersom att vi inte fick ut speciellt mycket av passet, åkte vi till bruksklubben med Rex senare och gick en runda på 40 minuter. Det verkligen luktar vår nu tycker jag!
Nu är jag hemma och sörjer att DH har uppehåll denna veckan pga. ishockeyn.. morr...

11:17 Nu har jag har jag och Jonas gått upp

Nu sitter jag på Jonas (sega) dator. Vi har precis gått upp, jag för andra gången och Jonas för första.
Jag kom hit vid niotiden när Jonas fortfarande sov, kröp ner hos honom helt stelfrusen. Vi låg kvar i sängen i två timmar drygt så nu har vi äntligen orkat upp..  :)
Nu får vi se vad vi ska göra fram tills vi ska äta hos hans söta farmor.
Uppdaterar när jag kommer hem, ska passa Wilma och träna före dess också.

19:53 ÄNTLIGEN HEMMA

Nu är jag äntligen hemma från väla och ikea, visst jag älskar det - men ibland kan det faktiskt bli lite för mycket! Människor överallt och grejer man ska ha koll på och pengar, mat och två galna småttingar i form av Wilma och Oscar, samt en virrig (men mycket högt älskad) mormor. Mamma är väl den som håller koll på sig själv, haha!

Det har blivit mycket shopping idag, massor av linnen, klänningar och tröjor inför vår/sommar, vårskor, smycken, smink (...you name it) och EN SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING. Jag är verkligen nöjd med mig själv, jag som alltid kör det klassiska vita klänningen vågade mig på en jeans klänning på avslutningen! Jag vet vad Catharina tänker nu: "Bla bla bla, nöjd med sig själv, bla bla bla... Hon kommer ändå köpa en vit klänning som hon har på sig". Och..ja..nej.. Nog om det! :) Blev så himla glad när jag står i provrummet och expediten säger "vi har en jeansklänning på lagret, skulle vara perfekt till dina långa ben"! Men tack liksom, dessutom var det 400 kronor billigare än förra årets avslutningsklänning från Miss Sixty. Imorgon blir det modevisning för pojkvännen.

Sedan blev det ikea-ruschen. Massa galet där alltså, jag älskar min kusin Wilma! Blev mycket till Rex (en hund kostar..), en ny matta, datorstol! Ja, massa!

Nu missar jag första minutrarna på Familjen Annorlunda!!! Uppdaterar med bilder på dagens inköp senare!

 ...
Underbar klänning från Odd Molly. 600 kr

...
Även shopping-mästare Oscar tröttnade på Gina Trioct.

...
Rydberg's är abslout bästa smyckesaffären i södra Sverige.

...
Mycket ikea...

...
Här "satt" jag.

8:39 On the road again

Nu sitter jag och äter superfrukost, gäller att ladda upp ordentligt inför heldagsshopping i Helsingborg idag (mamma får betala för mig, Catharina - jag lovar, annars pratar jag med dig!). Vi ska hinna med väla & ikea är det planerat, så det blir roligt.
Vid åtta lyckades jag äntligen ta mig upp, vid åtta gick nämnligen deadlinen för att Oscar fick "ta till vilka metoder som helst" för att få upp mig.. Piggnade till i duschen, släppte ut Rex, slappade lite framför Vakna med the voice och gjorde frukosten som jag äter nu.

Nu ska jag städa upp här, kanske hinner upp med en dagens outfit (just nu är den morgonrock...) innan vi åker, när jag kommer hem uppdaterar jag direkt!

...
Kan vara skinkan på min macka som har fått honom att hoppa upp på pallen?
Som tur är kan han reglerna om victorias-mackor efter ett par missöden, haha!

...

...
SUPERFRUKOST, består alltid av minst två koppar te...

RSS 2.0