Juldagen

Minns när jag var liten, juldagen var som andra julafton: Mamma och pappa hade samlat alla julklappar i en säck och när man tassade upp på morgonen och gick till vardagsrummet, hade Oscar en säck och jag en, full av leksaker, dataspel, kläder, dockor och barbieslott. Hela juldagen gick till att bygga ihop barbiebilar, pilla ut barbies små rosa pumps, installera datorspelen och spela spelen på de nya gameboy:et. Sedan fyra år tillbaka har det även utvecklats en tradition att vi äter tacos (pga att alla är trötta på julbord) hos min underbara moster Dullan/Sue/Sussi (Susann).
När jag var sex år började jag och mamma gå på julottan klockan sju på juldagsmorgonen, det gör vi fortfarande.
Ganska sent utvecklade jag eget intresse för kläder och smycken, när jag var runt tio år, då fick jag massa kläder: Hela dagen ängade jag åt att hänga upp kläder och ordna om i gareroben. När jag blev tolv önskade jag mig mycket möbler och sådant, tycker fortfarande om inredning och får fortfarande mycket sådant. Förra året kombinerade jag detta och fick världens finaste öppna garerob och halva mitt rum är nu walk-in-closet.
Senaste året har jag fått behandlingar på hud- och hårvårdsspecialister, men också fortfarande smycken, kläder och möbler.
Den här julen önskade jag mig saker jag behöver, jag fick en moped och som bonus för jag skött mig i skolan, en ny dator, saker jag verkligen kommer använda: Men även mycket smycken, kläder, behandlingar, inredningsprylar, smyckesskrin, underkläder och smink.

Den här juldagen kommer jag ägna åt att ta det lugnt, övningsköra lite moped, prova smycken samt kläder och klockan halv sju är det tacos hos Sue.

Nu ska jag ut och köra moped, hoppas jag inte krockar den här gången - om en timma eller två lägger jag ut julklappar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0