24 TIMMAR

Nu sitter jag (KLARAT 24 TIMMAR) på en madrass på golvet, i soffan sitter Catharina (45 minuter kvar till  24 timmar), Evelina (2,5h till 24 timmar), Amanda ( 1h och 39 minuter kvar tills 24 timmar) Kajsa (1,5h till 24 timmar)! Vid tolv igår kom Catharina fram till toppen idéen att dygna. Och det gjorde vi! Det var superlätt! Lite OC och något att äta, lite kul vänner och en orgasmatron (tack för bidraget Jonas).
När vi såg att det ljusnade upp vid fem, såg vi ett avsnitt till och gick ut en halvtimme med Rex. Här kommer lite bilder. Tack för en UNDERBAR natt tjejer!

...
Catharina får morgonpuss

...
Catharina och Amanda kör "Lilla My"-posen

...
Catharina, Amanda och Rex är på topp


...
Sötnosar


Vi är på G för morgonpromenix

...
Vackert påväg hem

...
Rex sov hela natten, 24 timmar till 24 timmar för den nissen..

...
Catharina och Rex på promenaden

...
Jag firade 24-timmar med en liten tupplur

...
Sen fick jag frukost och det vart toppen!

Kommer kanske ännu fler bilder senare, nu ska jag fortsätta kolla OC!



Tjejkväll på G

Nu sitter jag framför datorn, mitt rum är äntligen städat och allt inför örskär är packat. I kväll kommer mina tjejer hit och ska sova här, vi ska ha OC-maraton. Hur ska jag orka? Jag är så trött att jag knappt kan stå upp, haha!
Vi ska ha det supermys med thai och OC iallafall. Älskar att bara vara vi tjejer, kunna prata om allt och vara sig själv. Allt är så enkelt.

Fem i halv två på natten

Sitter och lyssnar pianomusik, kollar bilddagböcker, har tusen saker att göra på en post-it lapp, har 50 bilddagböcker att kolla igenom, massor av skit på facebook, en enorm sömnbrist, massor av sidor med obesvarade kommentarer och massor av mer. Varför sover inte jag? Känns som jag väntar på något. Men inte vad. Vet inte varför jag skriver detta knäppa inlägg, haha.. Godnatt, dags att sova...

...

Godmorgon

Det är himla stressigt med bloggen och allting samtidigt, men det funkar! Idag kommer det förmodligen blir en heldag i stan, på förmiddagen/lunch ska jag träffa Emilia, Emmelie och Evelina! Jag har inte träffat Emilia och Emmelie på tusen år känns det som. Kommer blir trevligt.
På eftermiddagen ska jag träffa Nissaström-Klara, som jag inte heller träffat på tusen år, med Hedvig och Catharina.
Vill hinna träffa alla innan jag åker till Örskär i Stockholms skärgård!
Jag ska även höra av mig till Amanda om filmkväll med girlsen nu i veckan!

...
Från mitt rumsfönster i stugan, längtar verkligen nu..

En jättetrött Victoria bloggar

Igår blev det ett inlägg, inte okej! Men det blev iallafall bio och fika igår kväll med Evelina! Vi såg The proposal, 4/5 toasters, haha.
Nu sitter jag hur trött som helst efter att ha sovit en natt i min lillebrors säng, som har tusen gånger skönare säng än mig. Har inte orkat leta upp min mobil, sitter fortfarande i t-shirt och trosor och önskar att mitt rum städades igår..
Dags att ta tag i saker! Var är min kalender?..


Kul kväll hos Jakob

Nu har jag vaknat, dricker te och ska snart städa. Men först ska jag uppdatera lite om ikväll.
Jag åkte till Jakob vid fyra, skulle ju egentligen träffa lite Nissaströms-kompisar, men då upptäcker jag att Petter-söt-som-sukketter är där, haha! Så en fick jag träffat iallafall!
När vi kom blev det lite fika, följt av en tipspromenad som följdes upp av lekar. Trevligt! Blev lite dator-sittande och sedan mat och lite mera sånt, bus med småbarnen (Jonas har nu fått lova att bli pappa till mina barn ;)) och lite sådant. Blev lyckat iallafall, kom hem vid halv ett och är glad att jag slapp köra moppe hem.

Ta en titt på bilderna, så ska jag städa lite innan jag fortsätter svara kommentarer och sådant!
Jag hade besöksrekord igår, 70 unika läsare. Grattis till mig!

...
Jakob och Petter(-söt-som-sukketter)

...
Lilla Anton visar upp en del av dagens outfit, Lee Riders Jeans-jacka (pappas som han hade när han var 12.. :)

...
;)

...
Enbente-Victoria, haha! (resten av min outfit ;)

...
Jakob känner skillnad på Pepsi och Coca cola


Jonas kickar. :)

Jag är flickan med HunkeyDory-klänningen

Jag tänkte blogga om det igår, men tänkte spara mig till idag. Igår köpte jag (läs: mamma, jag bidrog) en HonkeyDory-klänning!!! På rea!
Den är helt underbar! Vitt tunt tyg och jätteskön att ha på sig.. Åh. Är verkligen lycklig i den, haha!
Nu ska jag ha på den när jag ska åka till min barndomsvän Jakob, för att fira hans konfirmation och födelsedag idag.
Jag kommer känna mig bäst i den!

...
Bilden tog sent igår kväll, det är förklaringen till mitt snygga hår ;)

....

 ...

HunkeyDory-klänning
modell: Long cami
1.300 kr (50 % rea!!!)
Spirit Stores (på Väla)


Skyndar ut i solen, den kan försvinna när som helst!

Kul att så många tyckte min "mini-make-over"  (se inlägget under) var fin! Så nu är jag på toppen humör- Solen har visat sig lite också, så nu ska jag få ut min lilla hund så han får springa av sig och jag ska få lite bränna. Vi ses senare!

...

...
Min prins. :)

Mini-make-over från IKEA

Igår i Helsingborg blev det köpt en hel del och det blev äntligen utprovat en säng som jag ska få.. härligt! Iallafall så köpte vi två nya detaljer till mitt rum som gjorde helheten myycket snyggare! Kolla!

ÖVERKAST PÅ SÄNGEN
ÖVERKAST
före före före före före före före före före före före före före före före före

...
efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter

...

SNYGGT
eller hur? Nu ska jag bara hitta lite kuddar med mamma att ha i sängen också.. Jag hoppas jag fångade den "popcorn"-aktiga ytan på överkastet? haha!


GALGAR I MIN ÖPPNA GARDEROB


före före före före före före före före före före före före före före före före
 
....
efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter

...
efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter

...
efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter efter

Jag älskar det!

Vad tycker ni?


Mellanlandar hemma

Känns som jag alltid bloggar när jag är påväg någonstans, haha.. Jag är just hemkommen ifrån älsklings-Harry Potter. Jag vaknade rastlös vid sju, rastade hunden, gjorde frukost till alla och sedan bestämde jag mig för att åka till Jonas (Harry) och krypa ner hos honom, så det gjorde jag! :d
Tillbringade hela förmiddagen hos honom, supermys! Förmiddagen avslutades med att åka till Erik och lämna ett headset medan Jonas städade huset så det var fint när hans föräldrar kom hem efter två dagar i Varberg. När jag kom tillbaka från Erik somnade jag i soffan medan Jonas städade klart, haha!
Nu ska jag och mamma åka till IKEA en sväng, köpa lite traokiga kökssaker.. Tjing tjing!

...
Jonas städar för fulla muggar

...

...
Här är det ordning! Haha, hittade mina skor fint upphängda, haha!


När jag kommer hem blir det ett videoklipp från igårkväll!

Hemma från en av lovet bästa kvällar

Nu är jag hemma! Har verkligen haft en toppen kväll! Vid sju kommer jag och Catharina till Söndrum och springer runt och letar efter våra små friends. Plötsligt dyker söta Hanna upp hundra meter bort i trätofflor, haha!
När vi kommer dit blir det kramkalas med Hanna och Ebba, åh vad jag saknat dem! Man får verkligen passa på att kramas med Ebba som tyvärr bor på Lidingö..
När kramkalaset var slut åt vi tacos tillsammans, och pratade om allt om Nissaström och allt runt om det och ännu mer. Vi fortsatte kvällen på Hannas rum med spelet "Med andra ord", sjukt roligt! Jag fattar inte hur mycket man kan skratta åt ett spel, haha.. Hanna och Ebba serverade ananas, melon, godis och lite läsk, perfekt! smile
Vid strax innan tolv-snåret åkte vi hem med Veronica och jag kan säga att det var länge sedan vi skrattade såhär mycket!

Nu sticker jag! Ha en trevlig kväll!

...
...

Update + Bästa-göra-sig-i-ordning-låten

Det blev ingen bloggning igår när jag kom hem från Jonas och hans friends. Hos Jonas var det väldigt trevligt, även om det blev mindre trevligt mellan att jag lämnat Jonas place och till att jag hamnade i min egen säng.. Nog om det. :)

Idag har varit en jäkligt seg dag, har städat köket med mamma hela förmiddagen och en bra bit på eftermiddagen, tills jag skulle hämta min cykel i Sennan. Bara för att kontrollera smsar jag min pojkvän (Jonas) och ska kolla så han och hans kompisar inte är i Sennan, så jag skille slippa träffa hans vänner, med tanke på hur otroligt snygg jag var.. Haha! Då får jag tillbaka smset "Jo (a)".. Dem var visst i Sennan. Ajdå ;) Jag hade turen att det bara var Jonas och en av mina närmaste killkompisar, Ludvig. Umgicks jag med dem tills dem åkte till stan och det blev kul. =)

Nu är jag hemma och ska börja göra min iordning, jag ska nämnligen till Söndrum med Catharina och träffa Ebba och Hanna! Vi ska laga mat och sånt mysigt! Kommer bli super!

Ikväll lovar jag att blogga när jag kommer hem, oavsett tid. ;)

Bästa göra-sig-ordning-låten just nu, hahah!



JAG SKA GODKÄNNA OCH SVARA KOMMENTARER NÄR JAG KOMMER HEM! :)

Save tonight

Tillbaka, haha.. Blev inget bloggande igår, men det blev inga nyheter. ;)
Idag har jag varit i Falkenberg med min familj och vi har ordnat lite till renoveringen som ska ske på övervåningen.
Nu i kväll ska jag hem till min pojkvän som ska ha lite killkompisar hos sig, skriver mer när jag kommer hem. Har disco, lyssnar på save tonight, tänker på Nissaström och gör iordning mig!

...

Chris Brown ber om förlåtelse

Chris Brown ber Rihanna om förlåtelse på en video på youtube.com. Kolla klippet på http://esth.blogg.se/!

...

Ratsit.se

fattybom.blogg.se läste jag om en hemsida, www.ratsit.se. På ratsit kan man söka upp personer och företag och beroende på hur mycket pengar man betalar, får man mer och mer information. För 49 kronor kan man få se vad alla har i lön, vilka betalninganmärkningar folk har och det uppges i en tiogradig skala hur kreditvärdig man är osv.. Jag tycker det är sjukt. Något privat har man väl ändå rätt till? Hade du velat att alla kunde få se vad du tjänade och hur bra du var på att betala räkningar osv?
Är det vestentligt vad andra man känner tjänar? Vad tycker du om hemsidan?
Jag tycker inte om att jag ger denna sidan uppmärksamhet nu, men jag tycker det är sjukt..

...

11:48

Igår, att träffa Hedvig, med Catharina var väldigt TREVLIGT! Nu får det inte ta för lång tid innan vi ses igen säger jag bara! Vi är verkligen bäst!

Godmorgon! Jag gick upp för knappt två timmar, då har jag bara ätit frukost och tränat min lilla hund i apportering, han verkar ha väldigt svårt att förstå att han ska jag mig den i handen.. Han kommer nog förstå någongång.
Idag är planen att softa fram tills efter lunch, då ska jag in och jobba med att sortera papper (se första bilden..), kanske får jag sällskap? :)
När klockan närmar sig halv åtta ska jag ta mig bort till friskis och gå på en timme arobic. smile
Så är planen just nu, men den kan ha en tendens att ändras om något roligare dyker upp, kanske.. Haha!  

...
Dessa lådorna ska fyllas med papper som ska ligga i bokstav och datums-ordning... Suck!

...
Träningsväskan är redan packad!
(så då finns det tid att städa skrivbordet kanske? haha)

Louis Vuitton

Efter lite googling hittade jag denna jättejättejättefina nyckelnippa... Åh!

...

Dagens planer

Det låter sjukt, men efter tre veckor på Nissaström, där jag tillbringade mina första tre veckor av sommarlovet blir man som en liten familj. När sedan dagen D, alltså konfirmationen, kom och vår familj på 29 pers splittrades, känns det lite tomt.
Så idag ska jag och Catharina träffa HEDVIG! Har verkligen saknat henne, så det ska bli underbart att se henne igen!

... 


Om jag hade hur mycket pengar som helst skulle jag köpa.... Del ett

Efter lite tankar efter det förra inlägget så... :)

...
Min älskade Omnia...

...
... eller kanske en iPhone. Eller båda? smile

...
En systemkamera!

...
En iPod Touch!
...
Slutligen skulle en Paul Frank-cykel göra mig lyckligare! haha!

Pengabeskymmer...

Nu har jag vaknat och inleder dagen med att smsa med Catharina om pengar, vi har två olika, men dock lika hemska problem...
Case-Catharina: Hon har inga pengar, men mycket saker hon vill köpa (NU).

Case-Victoria: Ganska mycket pengar just nu, men som hon inte får göra av med för att hon sparar till en mobil som just nu känns väldigt långt borta, och under tiden hon sparar dyker det upp massor av nya utgifter...


Jag fick besök av polisen...

Det hela började med att jag och min lillebror blev lite oense vid maten, vilket slutade med ett mini-krig (inte grov misshandel). När jag nu städar mitt rum, öppnas dörren snabbt och stängs lika fort. På golvet ligger denna lapp:

...

Jag reagerar inte, utan bara slänger lappen. Tydligen skulle jag ta det lite allvarligare för vips dyker denna man upp....

...

... POLISEN HIMSELF! Till och med polishund har han. ;) Han var här för att gripa mig...

...

... jag & min lilla polis. Polisen verkar vara mycket nöjd med sitt gripande och fortsätter för att gripa mamma, förmodligen för tjat. ;)

16:59

Jag skjuter upp min YouCam-grej, haha.. Måste förbereda mig lite mentalt. Haha! Nu så sitter jag i mitt upp-och-ner-vända rum som jag ska vända på rätt håll nu..
Gode Gud, gör så att det blir uppehåll i eftermiddag, så jag kanske kan övertala min pojkvän att bada i Öja med mig.

Städ-time!

Då var klockan snart halv elva och det är dags att åka till jobbet och städa... YouCam-effekt-inlägget skrivs så fort jag kommer hem, bilderna är tagna och klara, haha! Kan bli kul.. :)

TOMMY (han som bestämmer över och ger lön till mig), se som jag älskar att städa!

...
...

Gårkvällen

Nu har jag precis vaknat, har drömt helt sjuka drömmar, haha! Har jag ringt Jonas eller Catharina i natt, och frågat konstiga saker, är det inte meningen!

Igår iallafall blev en riktigt mysig dag, vid halv fyra bestämde jag och Evelina oss för att åka in till stan och gå på bio framåt kvällen; så det var bara att sätta igång och göra sig klar. Jag prickade in exakt klockan fem där vi skulle mötas och sedan var vi halvsex i stan som beräknat. Efter mycket strul blev det bion "Baksmällan", sjukt rolig film! :D Så nu har vi liksom "The Proposal" kvar!
När bion var slut körde vi hem och då mellanlandade jag hemma innan det blev mys med kusinerna hela kvällen. =)

....

...



Gröna-Victoria är hemma!

Hemma! Jag sätter på min webcam, och jag är grön. Någon (Oscar) har pillat på MIN dator... Morr....

....

Jag ska uppdatera er om min dag när jag ätit tacos med familjen!

08:28 Update

Bara träning, inget jobb idag! Skjuter på det till imorgon istället... smile
När jag kommer hem ska jag betygsätta YouCam's effekter, haha!


...
Såhär glad blir jag av att slippa jobbet!


07:58 Godmorgon bloggen (Godnatt Andreas)

Nu är klockan åtta och jag är tyvärr uppe. Hoppades verkligen på att jag skulle vakna och det skulle vara solsken, då skulle jag slippa jobba idag och ta en tripp till stranden, men icke... Så nu är jag istället uppe för att åka och träna en timme på friskis och sen gå i regnet bort till Försäkringsmäklarna i Väst och först städa hela våningen och sedan stå tre timmar på deras kalla vind och sortera papper.. Hurraaaa! 
Senare idag ska jag iallafall träffa Evelina, som man inte sett på dryga fyra veckor!

Min dator loggade in mig på msn nyss och Andreas Larsson skrev till mig. Hur orkar han?
...


Handens fem fingrar

Detta blir dagens sista inlägg, är jättetrött och det är verkligen varmt i mitt rum, så vi får se om jag somnar. Skulle bara vilja lägga upp låt innan jag stänger ner för idag. Tänker på Nissaström när jag hör denna, Ragnar sjöng den för John sista kvällen. Men idag är den till Catharina tycker jag, jag tänker inte förklara varför, för det kan jag nog faktiskt inte..

Handens fem fingrar - Peter Lemarc

En dag på stranden

Svaret på min väldigt svåra ledtråd var att jag och Catharina skulle till stranden; så vi har avverkat en mycket trevlig (om man minusar en bit) eftermiddag på Tylösand, delvis med våra manliga vänner Jonas och Erik.
Inget är som stranden med sin bästis, faktiskt! =)
Efter ett par timmar på stranden tog jag och Catharina bussen till Halmstad centrum och där ifrån gick vi (vi kunde åkt bussen, men icke!), hemma blev det lek med hennes gossedjur och vi gjorde några snygga videos och pratade lite granna.

...
Catharina gillar stranden

...
Pojkvännen är i sin egen sin (sport)värld medans han läser sporten ;)

...
Medans Catharina flumm-chattar med Gustav......

...
...har jag trevligt med hennes gosedjur. Här är "Nalle" i Micheal Jackson-pose...

...
... och här är "Nalle" och "Katten". Jag frågade om dem var vänner, fick inget svar riktigt, men dem är iallafall nästan lika bra vänner som mig och Catharina faktiskt.

Planen var att sticka och doppa mig i Öja med Jonas nu på kvällen, men det blev ingenting med det, tyvärr.. Men sommarlovet är långt och Öja finns kvar.


Här kommer en ledtråd till vad jag ska göra idag ;)


Min egen orgasamatron

Ska inte glömma berätta om vad jag fick av Jonas igår! EN EGEN ORGASMATRON! Fast liksom ännu bättre, piggarna är liksom på olika höjder... Nu ska jag och mamma bråka om vem som ska få hårklining och vem som ska ge i sex dagar, sen får Oscar och pappa slava oss.

... ... ...
TACK ÄLSKLING

Kvinnan i mitt liv

Idag ska jag träffa min bästis, Catharina Grotte, som jag känt nästan hela mitt liv. Trots det, har vi alltid något att prata om, alltid något att göra och våra sjuka idéer kommer aldrig ta slut!

...

 ...

Godmorgon

Igår var trevligt, jag tyckte jag klarade det andra släktkalaset också.. :) Jag gillar Jonas släkt, men min klara favorit är verkligen hans farmor. Jag gillar dig, Ingergärd!
Tog ett kort och det var när jag och Jonas lämnade Tobbe i Nissaström där han skulle bli upplockad.
När jag kom hem mös jag och mamma i soffan med sex and the city och tortillachips..

Vanan från Nissaström att vakna åtta och äta frukost halv nio sitter stenhårt, jag vaknar av mig själv vid åtta och kommer på mig själv varje dag med att äta halv nio. Framtills nu har jag fördrivit tiden med att ta mig an strykberget här hemma, medans mamma har börjat städa källaren. Här ska bli fint tills Oscar och pappa kommer hem!
Om en halvtimme kommer tanten från smittskyddsinstitutet, äntligen!

Odd Molly är alltid ett säkert kort

Det slutade med min älskade Odd Molly, låga, tajta (oj, vilka släktkalas byxor det lät som) dieseljeans och plattat hår! Nu ska jag ta moppen till Jonas, så är jag hos honom innan gästerna kommer, känns tryggt. :)

< ...

Jag är sjukt uttråkad...

Jag är uttråkad............................ Ringde Jonas för att få lite sällskap, men han var inte på humör för att prata med mig och mámma är ute i trädgården. Sysselsätt mig en timme!


Ett av dem bästa minnena från Nissaström



Vi begraver och kremerar två fåglar som flugit in i Skogsvillan. Sjukt sorligt (kul)!

Kaos

Nu sitter jag i mitt rum, som ser ut som fan, och jag, ser ut som fan. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut.
Och mitt i allt väntar jag på att tanten från smittskyddsinstitutet ska ringa och säga att hon kommer. Blev riktigt arg igår när hon skulle komma efter lunch igår, och sen ringer hon vid sju-åtta och säger att hon inte kunde idag.. Morr..
Tillbaka till vad jag ska ha på mig på Jonas släktkalas. Jag tänker mig en vit ljus tunika och chinos, men chinosen har en stearinfläck sedan Nissaström och min älsklingstunika är sönder... Bu-hu...
Jag börjar med att röja upp här, slänger in ett par snygga i jeans i tvätten, snor en tunika av mamma, knyter en kofta runt axlarna, vågar och sätter upp håret och lägger lite mascara på fransarna så får Jonas visa upp mig som jag är.

...
Inget får hindra mig idag, jag är på topp!

Tyst och lugnt

Jag och mamma försov oss lite men, gud va lugnt och tyst (..och skönt) det är utan Oscar och pappa i huset! Man fick vakna av ett tyst tyst "Godmorgon gumman, ska jag väcka dig om tio minuter?Så gör vi frukost då" och inte "får jag låna din dator?", "HALLÅ? HÄR KOMMER REX" (Oscar lyfter ner Rex i ansiktet på mig), "KAN DU GÅ UT MED REX?" "din mobil vibrerar" "GÅ UPP JAG ÄR VAKEN!!" eller "Jag är vaken, ska vi hoppa studsmatta? Snälla? Amen dissa mig då!!!!!". Även fast jag kommer sakna Oscar och pappas väckningar om ungefär sex dagar, och lagom till dess är dem tillbaka...

Igår tog  vi en lång promenad med Rex, åt skaldjur och tittade på tre avsnitt av vår nya sex and the city-box och avslutade kvällen med äpple och polly (mamma åt dem mörka och jag dem ljusa). Väldigt mysigt.
Nu är det frukost som gäller, sedan kör mamma mig in för att vi ska jobba lite och sedan springa en runda vid Nissan med vovven. Jag ska njuta av mamma fullt ut tills hon börjar jobba på måndag.

...
PS, jag hatar vädret.

Läggdags?

Pjuuuuu, några timmars knåpande med Catharinas bloggdesign är över! Fast det är kul tycker jag! :D Iallafall när det går som man tänkt sig och jag tycker det blev bra! Jag länkar henne när den är officiell, och sen har ni ju hennes adress bland mina länkar.

Igår gick jag och la mig två, på grund av telefonpratande med Jonas. Inatt ska det inte bli så, jag ska sova typ nu och sova fram tills sju, sen ska jag in med mamma och städa + springa. Tanten från smittskyddsinstitutet kommer imorgon också, sen spenderas resten av timmarna som blir kvar hos Jonas, med hans släkt. Vad har man på sig? Chinos och vitt linne? Det hade jag förra gången... Hjälp?

...
smakprov på Catharinas nya design?


Alla som älskar sex and the city räcker upp en hand

Mamma kom just hem med första säsongen av sex and the city! Jag och mamma laddar stenhårt inför vår tjejvecka utan Oscar och pappa och börjar med att äta skaldjur ikväll. Vi har bara börjat! :D


...


smittskyddsinstitutet, ring mig!!!

När jag var liten gick jag med i någon undersökning, så jag tar stelkramp på annorlunda än andra. Nu ska dem följa upp allt igenom att ta blodprov på mig, vilket ska göras idag, hemma hos mig. Tanten skulle ringa och säga när hon skulle komma, men ingen har ringt!
Smittskyddsinstitutet, RING MIG

...

Kommer sakna min solstråle

Oscar, som åker till fjällen idag, plockar ur diskmaskinen för fulla muggar i köket. Han har (även om det inte hörs på videon, har inget ljud på mobilen....) på Britney på högsta volym!



Tack Jonas

Denna dagen känns väldigt seg, tråkig och dum. Jag är riktigt tjurig av mig idag, går och är arg för att jag inte har någon fullt fungerande mobil och det får gå ut över min fina, oskyldiga pojkvän. 
Han ska ha en eloge för att han orkar med mig ibland. Jag uppskattar dig till tusen älskling.. <3

... ...
Ungefär såhär känns livet idag..


Ska bloggen vara fin, får den lida pin

Nu kommer bloggen vara riktigt ful under dagen, haha! Jag byter ut all design :)

Göteborg; en bild säger mer än tusen ord

...
Jakob, barndomsvän.

soho
Lunch på SoHo

...
Fika


...
Överskotts energi i baren på hotell scandic crown

...
ben&jerry Glassbar på Liseberg. ÄLSKA!

..
Korta köer gillar vi

..
bästa jens (min gudfar) och min fina pappa

.............fortsätter kanske senare ;)






TACK AMANDA

Lilla Victoria har varit Göteborg över natten, och då fick hennes hund inte följa med. Så då tog Amanda på sig ansvaret och Rex fick sova hos henne! Det tackar vi STORT för!

..
Amanda i svart och jag i vitt. Halloweenfest för något år sedan.


Älskling-Jonas födelsedag

Nu är klockan cirka tjugo över tio, jag hade lovat mig själv att vara hemma tidigt (sömnbrist) och det blev ganska okej ändå, vi fastnade framför tvn hemma hos Erik på slutet haha.. Vips var klockan nio? Det har varit en minst lika trevlig dag som igår med Jonas. Som vanligt blev jag sen, men när jag var där vid strax innan fyra fick jag jordgubbstårta och några av hans släktingar var där. Vi gömde oss för hans kusiner i Tobbes rum, haha.. Lite hit och dit med hans kusiner, tillslut försvann dem och vi tog två muggar och plockade blåbär och smultron som vi åt med mjölk sedan. När smultronen och blåbären blev det pusskalas, och efter det åkte vi till Erik. Hos Erik var det minnesstunden av Michel Jackson på tv, så det fick bli det en stund. Sen körde Erik med oss hem (hem till oss tänkte jag skriva, men jag bor faktiskt inte hos jonas ;)) till Jonas, och sedan sa jag hejdå till Jonas och Erik och körde hem.
Jag och Carl skulle egentligen bada nu, men jag tror jag dissar det. Jag ska packa mina saker till Göteborg imorgon och Rex saker till Rex, som ska sova hos en nära vän till mig, Amanda när jag är i Gbg.

mums

... 
... 

Flickan med den vaxade moppen

Från och med nu är jag flickan med den vaxade moppen, haha! Sant! Se som den blänker och speglar sig! Och jag gjorde det helt själv, pappa hjälpte mig inte. Jonas hjälpte mig inte. Carl hjälpte mig inte. Bara jag, helt själv.
Jag är löjligt stolt. Jag har även tvättat den, fyllt på olja och bensin. Själv!
Pappa tyckte dock jag överdrev lite när jag sa att jag skulle öppna en vaxningsfirma. Vickans vax! ;)

...
Se som det speglar sig!


.. 

..och jag är också flickan med en pojkvän som hade alla rätt på moppeprovet! :)


GRATTIS JONAS

..

Tandläkaren

Nu har jag varit hos tandläkaren, inte många gånger kvar och det ska bli sjukt skönt att säga bye bye till tandställningen om inte allt för lång tid: Fick ett datum idag som jag håller hemligt! Tills dess blir det oavbruten huvudvärk eftersom dem spände extremt idag...
Dagen idag kommer tillägnas min fina pojkvän som fyller femton år idag. Vilket innebär moped, byxmyndig, straffmyndig och att man får cykla utan hjälm. Det är en stor dag!
Såg ut som att det skulle bli båstad med tjejerna på kvällen ett tag, men allting är emot mig att åka.. :( tråkigt tråkigt.
Nu ska Jonas skriva moppeprovet (som han kommer klara utan ett enda fel) om en timme så jag håller tummarna tills jag får ta min moppe bort till skavböke och träffa honom!

..

Snabbgenomgång av gårdagen

Jonas sa till mig att jag skulle skriva i bloggen att det blev lite ändringar, jag var faktiskt på friskis också. Haha! Mina mini-kusiner kom hit på fika, inte lunch. Det var nog alla ändringar. :)
Vid fyra åkte jag bort till min Jonas, och vi hade världens mysigaste eftermiddag och kväll. Pussades, tog igen allt prat som vi missat de senaste tre veckorna och jag låg i hans knä när vi tittade på fotbollen.
fina halmstad
fina halmstad

fika med kusinerna
fika med småkusinerna, min lillebror Oscar och kusin Erik

tårta
fint ska det vara

v icki
mig hos jonas, jättesnygg i keps ;)

NU HAR JAG ASBRÅTTOM TILL TANDLÄKAREN!!!!


Godmorgon bloggen

Nu har jag precis vaknat! Skulle egentligen till lager 157 idag, men lillebror fick åka ensam idag.. Jag mår mycket bättre idag än igår, och det är skönt.
Dagen ser ut ungefär såhär;

  • Träning (får ta en tråkig runda, inga roliga pass på friskis idag..)
  • H-stad: shoppa igen tre veckors ledighet och ta en fika med mamma
  • Hem och äta, eventuellt kommer mina mini-kunsiner från Östersund och äter här
  • Köra hem till Jonas och pussas lite med honom

Som vanligt har jag fyllt schemat till max, haha.. Dags för att äta lite frukost och springa med Rex!.

zzzz
Bild tagen av Oscar fem sekunder innan han väckte mig och Rex, haha..


En trött dag

Idag är en väldigt trött dag, jag och Rex ligger i min säng och sover framför datorn. Vi skulle egentligen till stranden idag, men det blev inget med det. Och inget med Jonas heller, för jag mår inte alls bra idag... Är tyvärr tvungen att göra en lätt städning på fmiv, innan släktkalaset hos mormor där jag tänker äta och sen köra hem. Nu ska jag fika och sedan jobba som sagt..

rex i vårt blogg-mys


Smygbloggning

Alla skäller på mig att jag slutat blogga. Så nu ska jag börja igen, utan att säga det till någon, när jag kommer igång igen på riktigt säger jag det! Otroligt smart!

RSS 2.0